Du kan bruge hændelseslogfiler til at få flere oplysninger om fejl, der opstår under konfigurationen af dit Federated ID. Du kan få vist hændelseslogfilerne for alle aktive domæner, der er konfigureret som Federated ID.

Benyt følgende fremgangsmåde for at få vist hændelseslogfilerne for et domæne i din organisation:

1. Log ind på Admin Console, og gå til Indstillinger > Identitet.

På siden Identitet vises en liste over domæner i din organisation.

2. Klik på domænenavnet for at få vist hændelseslogfilerne.

Bemærk:

Hændelseslogfiler er kun tilgængelige for aktive domæner.

3. Gå til Hændelseslogfiler.

Fanen Hændelseslogfiler viser hændelseslogfiler for det valgte domæne.

Du kan filtrere listen over hændelser efter tidspunkt:

• (Standard) Seneste 24 timer
    • Seneste uge
    • Seneste måned
    • Alle

Eller efter type:

• (Standard) Alle hændelser
    • Fejlhændelser

Du kan også sortere listen efter tidspunkt.

Bemærk:

Hændelseslogfiler kan ses i Admin Console i 90 dage. Logfiler, der er ældre end 90 dage, slettes fra serveren.

4. Du kan få vist oplysninger om en logget hændelse ved at klikke på hændelsestitlen på listen.

Hændelseslogfiler