Fejl  Beskrivelse
-175

Tilføjelsen kunne ikke installeres: Det kræver udvidede rettigheder. Klik her for at få flere oplysninger, og prøv igen.

Tilføjelsesprogrammer, der også ofte kaldes udvidelser, installeres af etzxp-filinstallationsprogram eller af Creative Cloud-klientappen via Adobe Exchange. Du skal have administratorrettigheder for at kunne installere udvidelser.

Det sker, hvis du ikke har administratorrettigheder til at installere programmer på computeren, eller hvis du klikker på Nej eller Annuller, når du bliver bedt om at indtaste en administratoradgangskode. Indtast administratoradgangskoden, hvis du bliver bedt om det under installationen.

Løsning: Prøv at installere igen. Gå ind på My Exchange, find udvidelsen, og klik på Uninstall, hvis den er installeret. Vent et par minutter, mens udvidelsen bliver fjernet, og klik derefter på Install. Klik på meddelelsen, når den vises. Indtast din administratoradgangskode, hvis du bliver bedt om det, og klik på Ja i dialogboksen.
Alternativt kan du klikke på linket Install Issues i My Exchange for at installere på en anden måde.

-201

Tilføjelsesprogrammet <addon-name> blev ikke installeret. Kontrollér, at tilføjelsesprogrammet er gyldigt og downloadet.

Kunne ikke pakke ZXP-filen ud.

Løsning: Prøv at installere igen. Gå ind på My Exchange, find udvidelsen, og klik på Uninstall, hvis den er installeret. Vent et par minutter, mens udvidelsen bliver fjernet, og klik derefter på Install.

Alternativt kan du klikke på linket Install Issues i My Exchange for at installere på en anden måde.

-402 Mislykket bekræftelse af signatur.

Løsning: Signer ZXP-filen igen med det nyeste ZXPSignCmd-værktøj.
-403, -411 Installation af tilføjelsesprogrammet mislykkedes, fordi det er inkompatibelt med installerede Adobe-programmer.

Der blev ikke fundet en kompatibel CC-app.

Løsning: Installer den kompatible CC-app, før du installerer udvidelserne. Når programmet er installeret, kan du prøve at installere udvidelsen igen. Gå ind på My Exchange, find udvidelsen, og klik på Uninstall, hvis den er installeret. Vent et par minutter, mens udvidelsen bliver fjernet, og klik derefter på Install.
-407, -408 Tilføjelsesprogrammet <addon-name> blev ikke installeret: Et andet tilføjelsesprogram, der kræves af dette program, er ikke installeret eller aktiveret.

Løsning:
Kontrollér, hvilke udvidelser der skal installeres først, ved at læse beskrivelsen af den udvidelse, du forsøger at installere. Installer den krævede udvidelse først, og installer derefter denne udvidelse igen. Gå ind på My Exchange, find udvidelsen, og klik på Uninstall, hvis den er installeret. Vent et par minutter, mens udvidelsen bliver fjernet, og klik derefter på Install.
-412 Tilføjelsesprogrammet <addon-name> blev ikke installeret. Et tilføjelsesprogram med samme navn er allerede installeret.

Løsning: Kontroller, at den udvidelse, du allerede har installeret, er den rigtige. Hvis det er et andet produkt med samme navn, og du vil have den udvidelse, der er tilgængelig via My Exchange, skal du afinstallere den, der allerede er installeret, og derefter geninstallere via My Exchange. Gå ind på My Exchange, find udvidelsen, og klik på Uninstall, hvis den er installeret. Vent et par minutter, mens udvidelsen bliver fjernet, og klik derefter på Install.
-418 Tilføjelsesprogrammet <addon-name> blev ikke installeret. En nyere version af tilføjelsesprogrammet er allerede installeret..

Løsning:
Hvis du vil have den specifikke version, der tilbydes via My Exchange, skal du fjerne den nyere version, som du tidligere har installeret, og geninstallere den ældre version via My Exchange. Gå ind på My Exchange, find udvidelsen, og klik på Uninstall, hvis den er allerede er installeret. Vent et par minutter, mens udvidelsen bliver fjernet, og klik derefter på Install.

-456

Scenarie 1: Tilføjelsesprogrammet kræver, at de relevante CC-apps lukkes, før installationen kan gennemføres. Klik her for at få flere oplysninger.

Scenarie 2: Tilføjelsesprogrammet kræver, at dets kompatible Adobe-program lukkes, før installationen kan gennemføres. Klik her for at få flere oplysninger.

Løsning: Luk de kompatible CC-programmer, som kører. Installationen genoptages automatisk efter et par minutter.

-458 Tilføjelsesprogrammet <addon-name> blev ikke installeret: Ingen af de krævede Adobe-programmer er blevet installeret.

Løsning: Installer mindst ét CC-program, som understøtter udvidelsen (tilføjelsesprogrammet). Installationen genoptages automatisk efter et par minutter. Hvis udvidelsen ikke automatisk installeres i programmet, skal du geninstallere denne udvidelse via My Exchange. Gå ind på My Exchange, find udvidelsen, og klik på Uninstall, hvis den er installeret. Vent et par minutter, mens udvidelsen bliver fjernet, og klik derefter på Install.

Alternativt kan du prøve at installere på en anden måde ved at klikke på linket Install Issues i My Exchange.
-459 Installation af tilføjelsesprogrammet <addon-name> mislykkedes, fordi det er inkompatibelt med installerede Adobe-programmer. Se afsnittet Kompatibilitet ved at klikke her.

Løsning:
Kontrollér kravene til udvidelsen, og download og installer derefter en kompatibel version af et CC-program. Installationen genoptages automatisk efter et par minutter. Hvis udvidelsen ikke automatisk installeres i programmet, skal du geninstallere via My Exchange. Gå ind på My Exchange, og find udvidelsen. Klik på Uninstall, hvis den er allerede er installeret. Vent et par minutter, mens udvidelsen bliver fjernet, og klik derefter på Install.

Alternativt kan du prøve at installere på en anden måde ved at klikke på linket Install Issues i My Exchange.

-1xx

(-152,-154, -155, -156, -157, -158, -160, -161, -162, -163, -164, -165, -168, -169, -171, -172, -176, -178, -179)

Tilføjelsesprogrammet <addon-name> blev ikke installeret: Der opstod en filbehandlingsfejl under installationen af tilføjelsesprogrammet.

Løsning: Udvidelsen (tilføjelsesprogrammet) er beskadiget. Prøv at downloade filen igen. Du kan installere på en anden måde ved at klikke på linket Install Issues i My Exchange eller kontakte Adobe Exchange-onlineforummet for at få hjælp.
-2xx

(-251, -252, -253, -254, -255, -256, -257, -259, -260, -261, -265, -266, -267, -268, -269, -270, -271, -272)

Tilføjelsesprogrammet <addon-name> blev ikke installeret: Der opstod en filbehandlingsfejl under installationen af tilføjelsesprogrammet.

Filen kunne ikke parses.
Løsning: Udvidelsen (tilføjelsesprogrammet) er beskadiget. Download filen igen. Du kan installere på en anden måde ved at klikke på linket Install Issues i My Exchange eller kontakte Adobe Exchange-onlineforummet for at få hjælp.

-5xx

(-500, -501, -502, -503, -504, -505, -506, -507, -508, -508, -509)

Tilføjelsesprogrammet <addon-name> blev ikke installeret: Databasen blev ikke opdateret. Klik her for at få flere oplysninger.

Løsning: Udvidelsen (tilføjelsesprogrammet) er beskadiget. Download filen igen. Du kan installere på en anden måde ved at klikke på linket Install Issuesi My Exchange eller kontakte Adobe Exchange-onlineforummet for at få hjælp.

-6xx

(-601, -602, -603, -604, -651, -652, -653)

Tilføjelsesprogrammet <addon-name> blev ikke installeret: Licensen kunne ikke valideres online.

Løsning: Udvidelsen (tilføjelsesprogrammet) er beskadiget. Download filen igen. Du kan installere på en anden måde ved at klikke på linket Install Issues i My Exchange eller kontakte Adobe Exchange-onlineforummet for at få hjælp.
0

Løsning: Installationsprogrammet prøver tre gange. Hvis alle tre installationsforsøg mislykkes, skal du prøve at geninstallere fra området med dine udvidelser. Gå ind under My Extensions, find udvidelsen, og klik på Uninstall, hvis den er allerede er installeret. Vent et par minutter, mens udvidelsen bliver fjernet, og klik derefter på Install.

Hvis installationen mislykkes, skal du klikke på linket Install Issues i My Exchange for at installere på en anden måde eller kontakte Adobe Exchange-onlineforummet eller producenten for at få hjælp.

MXI-filen er ugyldig. Udvidelsen bliver ikke installeret. Extension Manager svarer ikke til versionen af din Adobe-app. Du bruger f.eks. Extension Manager CS6 til at installere en CC-kompatibel udvidelse.

Løsning: Kontrollér kompatibilitetsoplysningerne på udvidelsensstartsidepå Exchange-webstedet. Kontrollér, at udvidelsen er kompatibel med den specifikke Adobe-app, som du har.