Du får vist hjælpeindhold for version:

PDF Generator converts various file formats to PDF. It also converts PDF to other file formats and optimizes the size of PDF documents. For a list of supported file formats, see Software support for PDF Generator

Sending files to PDF Generator for processing

There are three ways to send files to PDF Generator for processing:

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online