Symptom

CQ5.3 instance is getting java.lang.OutOfMemoryError: PermGen space exceptions in the logs.

Resolution

Add -XX:MaxPermSize=128m JVM parameter via CQ_JVM_OPTS variable in the CQ start or serverctl script.

Applies to

CQ 5.3

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online