Navigating to AEM Assets (/assets.html), the Create button is not present to upload assets. Refreshing the page intermittently displays the button.

Environment

AEM 6.2

Cause

Bug in AEM 6.2

Resolution

Install 6.2SP1-CFP1 or a higher CFP.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online