Country

Canada

Issue

Siteadmin does not list all the pages on publish instance.

Cause

Debugging in browser shows that https://<AEM instance>/libs/wcm/core/content/siteadmin.infinity.json return http 300 Multiple Choices.

Resolution

To enable the Json response to come through, configure JSON Max results to higher value.

http://<AEM-Instance>/system/console/configMgr/org.apache.sling.servlets.get.DefaultGetServlet.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online