Adobe® Creative Cloud®-udvidelser pakkes til installation i programmer, der anvender Adobe Extension Manager.

MXI er et XML-skema, der angiver forskellige attributter i en udvidelse. Dette dokumenter angiver og beskriver XML-elementerne, der defineres af MXI-formatet i Creative Cloud.

Programmer, der kan anvende udvidelser, er bl.a.:

• Dreamweaver®
  • Flash Professional®
  • Photoshop®
  • Illustrator®
  • InDesign®
  • InCopy®
  • Premiere Pro®
  • Prelude®
  • Captivate®

Extension Manager CC er kun kompatibelt med Adobe Creative Cloud-programmer. Hvis du vil installere udvidelser fra tidligere versioner, skal du bruge den tilsvarende version af Extension Manager. Elementer i MXI-filen, der ikke understøttes i programmerne, ignores under installationen

Indhold