Oplysninger om arkiverede versioner af Adobe Flash Player og links til download af ældre versioner.

Adobe anbefaler, at alle Flash Player-brugere med understøttede systemer opgraderer til seneste version. Du finder den nyeste Flash Player-version i Flash Player Download Center.

Arkiverede Flash Player-versioner til udviklere

Hvis du arbejder som udvikler og er i færd med at teste et websted med forskellige versioner af Flash Player, kan du overføre via nedenstående liste.

Almindelige brugere skal overføre den nyeste version via Flash Player Download Center.

Afinstallation

Få hjælp til afinstallation af Flash Player i afsnittet Afinstaller Flash Player. Du skal genstarte computeren, før du installerer en ny version af afspilleren.

Sådan skifter man mellem versioner

For information om skift mellem Flash Player versioner, se Debugger-version og fejlfinding af installation for udviklere i Flash Player.

Arkiverede versioner

Adobe Teknisk support kan ikke hjælpe ved installation og brug af ældre versioner, men disse kan overføres via nedenstående liste. I hver zip-komprimeret arkivmappe finder du en readme.txt-fil med en beskrivelse af de andre filer i mappen.

I følgende tabel kan du se, hvilke af de seneste versioner der understøttes i forskellige operativsystemer. (Hvis der er opført mere end én udgave nedenfor, er den nyeste version den med det højeste tal efter andet punktum.)

Nyeste understøttede version af Flash Player Operativsystem
Flash Player Download Center
  • Mac OS X 10.10 (Intel-processor) eller nyere
  • Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • Windows Server 2008
  • Red Hat 5.6+
  • Open SUSE 11.3+
  • Ubuntu 10.04+
Flash Player 29.0.0.171
  • Mac OS X 10.9
Flash Player 22.0.0.209
  • Mac OS X 10.6-10.8
Flash Player 11.2.202.223
  • Solaris x86 og Sparc
Flash Player 10.1.102.64
  • Mac OS X 10.4+ (Power PC-processor)
Flash Player 11.1.102.55
  • Windows 2000
Flash Player 10.3.183.90
  • Mac OS X 10.5
Flash Player 9
  • Mac OS X 10.1-10.3
  • Windows 98, Windows ME
  • Red Hat 3&4
  • Novell SUSE 9.x eller 10.1
Flash Player 7
  • Mac Classic (9 og ældre)
  • Windows 95, Windows NT
  • Red Hat Enterprise Linux WS v.3 og Red Hat Linux 9
  • Sun Java Desktop System 1.0
Mobiloperativsystemer Operativsystem
Certificerede enheder Se afsnittet Flash Player-certificerede enheder på bunden af denne Developer Connection-side.

Playerglobal.swc-arkiver – kun for udviklere

Flash Player-arkiver

Arkiver med release-udgivelser og indholdsfejlfindingsprogrammer

Flash Player til Android 4.0-pakker

Den 10. september 2013 udgav Adobe Flash Player 11.1.111.73 til Android 2.x og 3.x samt 11.1.115.81 til Android 4.0.x i henhold til angivelser i Adobes offentligt tilgængelige Flash-oversigt. Denne udgivelse udgør den sidste opdatering af Flash Player til operativsystemet Android. Hvis du, selv om det frarådes, ønsker at overføre denne udgivelse til ældre Android-udgivelser, kan nedenstående links hjælpe dig:

Flash Player til Android 2.x- og 3.x-arkiver

Den 10. september 2013 udgav Adobe Flash Player 11.1.111.73 til Android 2.x og 3.x samt 11.1.115.81 til Android 4.0.x i overensstemmelse med Adobes offentlige tilgængelige Flash-oversigt. Denne udgave er den sidste opdatering af Flash Player til Android-operativsystemet. Hvis du, selv om det frarådes, ønsker at overføre denne udgivelse til ældre Android-udgivelser, kan nedenstående links hjælpe dig:

Ældre arkiver

Deaktivering af automatisk opdatering

Flash Player er som standard indstillet til automatisk opdatering, hvis du markerer afkrydsningsfeltet Installer opdateringer automatisk, når det er muligt under installationen. Denne metode anbefales.

Hvis du kun vil installere en ældre version og ikke behøver automatiske opdateringer (på grund af systembegrænsninger, versionskonflikter osv.), skal du ikke afkrydse dette felt under installationen. Du skal i stedet markere afkrydsningsfeltet Giv mig besked, når der er nye opdateringer. Klik herefter på Udført.

Ansvarsfraskrivelser

Hvis ikke andet er angivet udtrykkeligt i en aftaleerklæring mellem dig og Adobe, tilbydes alle afspillere, som de er, uden nogen form for garanti og udelukkende til testbrug. Afspillerne må ikke distribueres uden udtrykkelig tilladelse dertil angivet i en aftale mellem dig og Adobe.

Adobe er under ingen omstændigheder ansvarlig for særlige, indirekte eller betydelige skader eller nogen som helst skade forårsaget af tab af anvendelse, data eller overskud, uanset om ad handlinger for kontrakt- eller garantibrud eller skadevoldende handling (herunder uagtsomhed), der opstår som følge af eller i forbindelse med oplysningerne eller softwaren.

Adobe forbeholder sig retten til til enhver tid at ændre oplysningerne, softwaren eller de tekniske specifikationer uden varsel.