1. Undersøg om du har den seneste version af Flash Player på din computer.

For at finde den seneste version af Adobe Flash Player til dit styresystem (OS) og din browser, skal du gå til Hjælp til Flash Player.

2. Undersøg informationen om almindelige problemer i Flash Player.

3. Søg i Adobe Support

I søgefeltet ovenfor skal du skrive en beskrivelse af dit problem for at søge efter mulige løsninger.

4. Brug fejlkoderne til at indsnævre dit problem.

Hvis du kan huske de fejkoder der dukker op i fejlmeddelelserne, kan du skrive dem i søgefeltet ovenfor eller på Flash Player-forum siden. Du kan bruge disse fejlkoder til at indsnævre søgeresultaterne. Eksempler på fejlkoder:

Flash Player Error 2048
Error #1502--Flash Player

5. Søg efter eller lignende spørgsmål eller stil dit eget spørgsmål i Flash Player-forum.

Skriv beskrivelsen af dit problem i søgeboksen på Flash Player-forum for at søge i onlinediskussioner. Du kan også slå dit problem op i forummet.

6. Anmeld en fejl.

Hvis du stadig ikke kan løse dit problem, kan du have fundet en fejl—en mangel eller brist—i Adobe Flash Player. Lad Adobe det vide, hvis du mener at have fundet en fejl eller et forslag til forbedring af Flash Player.

Du kan rapporte en fejl bed at udfylde en rapport på Rapportering om, at Flash Player går ned siden.

7. Undersøg flere løsninger.

Hvis du har et af følgende problemer med Flash Player, så se Fejlfinding spil, video, lyd | Mac eller Flash Player spil, video eller lyd virker ikke | Windows:

• Seneste version af Flash Player viser ikke video
  • Jeg kan ikke høre rich media indhold, selvom jeg har den seneste version af Flash
  • Problemer med webcam (Mac OS)
Hvis du videokvalitet i Flash Player er ringe, så seRinge videokvalitet | Flash Player.