Brug af inline-kode i Adobe SWC-filer bliver nu frarådet. 

Hvis du bruger kommandolinjeparameteren -inline med ASC2-kompilatoren, kan du opleve uventede resultater eller fejl, når du kompilerer programmet.

Du kan løse disse problemer ved at fjerne argumentet -inline og kompilere koden igen.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online