Flash Player er indbygget i Google Chrome som ekstramodulet Pepper. Det kan være nødvendigt for udviklere at installere fejlfindingsversionen (Content Debugger) for at finde og rette fejl i deres kode. Sådan installeres og aktiveres Content Debugger.

Bemærk:

Rapportér problemet til Google, hvis du oplever problemer med ekstramodulet Flash Player, som er indbygget i Chrome.

Installér fejlfindingsversionen Flash Player Content Debugger

1. Gå til https://www.adobe.com/support/flashplayer/debug_downloads.html, og download installationsprogrammet til fejlfindingsversionen Content Debugger (til det pågældende operativsystem, Mac OS eller Windows).

Ved installation af fejlfindingsversionen Content Debugger til Mac OS bør du være opmærksom på versionsnummeret.

2. Fortsæt installationen af Flash Player Content Debugger.

Aktivér Flash Player Content Debugger i Mac OS

1. Start Terminal-appen (/Programmer/Terminal).

2. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste kommandoen til at køre programmet med følgende syntaks:

<path to chrome app> --ppapi-flash-path=<path to PPAPI plugin> --ppapi-flash-version=<PPAPI Version Installed>

F.eks.:

/Programmer/Google\ Chrome.app/Indhold/MacOS/Google\ Chrome --ppapi-flash-path=/Bibliotek/Internet\ Plug-Ins/PepperFlashPlayer/PepperFlashPlayer.plugin --ppapi-flash-version=19.0.0.185

3. Kontrollér, om Chrome benytter fejlfindingsversionen Content Debugger ved at gå til http://helpx.adobe.com/dk/flashplayer.html.

4. Klik på Kontrollér nu.

5. Resultaterne indikerer, at fejlfindingsversionen (Debugger) er i brug:

Systemoplysninger
    Din Flash-version 19.0.0.185 (fejlfindingsversion)
    Navnet på din browser Google Chrome (PPAPI)
    Dit operativsystem (OS) Macintosh (OSX)

Aktivér fejlfindingsversionen Flash Player Content Debugger i Windows

1. Start Chrome.

2. I adressefeltet skal du indtaste følgende og trykke på enter: chrome://plugins

3. Klik på Detaljer og rul ned til afsnittet Flash.

4. Deaktiver den indbyggede version af Pepper ved at klikke på Deaktiver. Du kan finde den integrerede versions placering i stien for Programfiler.

5. Kontrollér, om Chrome benytter fejlfindingsversionen Content Debugger ved at starte Chrome og gå til http://helpx.adobe.com/dk/flashplayer.html.

6. Klik på Kontrollér nu.

7. Resultaterne indikerer, at fejlfindingsversionen (Debugger) er i brug:

Systemoplysninger
    Din Flash-version 19.0.0.185 (fejlfindingsversion)
    Navnet på din browser Google Chrome (PPAPI)
    Dit operativsystem (OS) Windows (Windows 7)