Mac OS

  1. Vælg Firefox > Indstillinger > Tilføjelser.

    Vælg Indstillinger > Tilføjelser
    Åbn dialogboksen Tilføjelser.

  2. Vælg plugins.

  3. I listen over tilføjelsesprogrammer skal du se efter Shockwave Flash (et andet navn på Flash Player) og kontrollere den status, der vises til højre for plugin'ets navn.

    Kontrollér statussen for Shockwave Flash
    Shockwave Flash er deaktiveret.

  4. Vælg Aktivér altid.

    Vælg Aktivér altid
    Aktivér plugin'et.

  5. Luk dialogboksen.

Windows

  1. Vælg Firefox > Indstillinger > Tilføjelser.

    Vælg Indstillinger > Tilføjelser
    Åbn dialogboksen Tilføjelser.

  2. Vælg plugins.

  3. I listen over tilføjelsesprogrammer skal du se efter Shockwave Flash (et andet navn på Flash Player) og kontrollere den status, der vises til højre for plugin'ets navn.

    Kontrollér statussen for Shockwave Flash
    Shockwave Flash er deaktiveret.

  4. Vælg Aktivér altid.

    Vælg Aktivér altid
    Aktivér plugin'et.

  5. Luk dialogboksen.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online