Sådan aktiverer du Adobe Flash Player til brug i Opera browseren på macOS og Windows.

Aktivering på macOS og Windows

  1. Start Opera.

  2. I adressefeltet skal du skrive opera://settings.

    step2
  3. Skriv Flash i søgefeltet på siden med indstillingerne.

    step3
  4. Klik på alternativknappen ved siden af Tillad, at websteder kører Flash.

    step4
  5. Klik på knappen Administrér undtagelser.

    step5
  6. Indtast webstedets domæne på siden med Flash-undtagelser, og vælg Tillad. Tryk
    Udført, når du er færdig med at tilføje websteder.

    step6
  7. Opdater browserfanen, eller genstart browseren.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online