Sådan aktiverer du Adobe Flash Player til brug i Opera browseren på macOS og Windows.

Aktivering på macOS og Windows

1. Start Opera.

2. Skriv opera://settings/content/flash?search=flash i adressefeltet

Søg efter Flash
  3. Sørg for, at indstillingen Tillad, at websteder kører Flash er aktiveret på siden opera://settings/content/flash.

Tillad, at websteder kører Flash
  4. Åbn en side med Flash-indhold.

Blokeret plug-in

1. Læg mærke til ikonet  i øverste højre hjørne i adressefeltet.

2. Klik på ikonet  for at se flere valgmuligheder.

3. Klik på Kør plug-in en gang for at give Flash-indhold lov til at køre kun den ene gang.

Klik for at aktivere

1. Der vises muligvis ikonet  eller  i stedet for Flash-indhold.

2. Klik på ikonet for at se flere valgmuligheder.

3. Klik på Tillad for at tillade Flash-indhold på denne side.

Tillad Flash-indhold på siden
    Tillad Flash-indhold på siden