I denne trinvise vejledning er der oplysninger om, hvordan du aktiverer Adobe Flash Player i Safari-browseren.

Kontrollér, hvilken version af Safari du har på din Mac

Før du begynder, skal du kontrollere hvilken version af Safari, der kører på din Mac. Vælg Safari > Om Safari for at se versionsnummeret.

Til OS X 10.11, macOS 10.12 og nyere

1. Åbn Safari, og vælg Safari > Indstillinger.

Rediger indstillinger i Safari
    Rediger indstillinger i Safari
  2. Klik på fanen Websteder, og rul ned til afsnittet Tilbehør. Find Adobe Flash Player.

Find Adobe Flash Player
    Find Adobe Flash Player
  3. Markér afkrydsningsfeltet for at aktivere Flash Player.

Aktivering af Flash Player
    Aktivering af Flash Player
  4. For indstillingen Ved besøg på andre websteder skal du vælge den ønskede indstilling: Spørg, Fra eller Til.

Valg af en ønsket indstilling
    Valg af en ønsket indstilling
  5. Flash kan også konfigureres til individuelle websteder (domæner).  For hvert websted, som vises i afsnittet Tillad websteder at bruge dette tilbehør med indstillingerne nedenfor: skal du vælge: Spørg, Fra eller Til.

Tillade websteder at bruge tilbehøret
    Tillade websteder at bruge tilbehøret
  6. Afslut Indstillinger, når du er færdig med at konfigurere Flash Player.

Til OS X 10.10

1. Åbn Safari, og vælg Safari > Indstillinger.

Rediger indstillinger i Safari
    Rediger indstillinger i Safari

Bemærk:

Hvis Safari vises i fuldskærmsvisning, skal du føre musen over den øverste del af browserskærmbilledet for at se menuen.

2. Klik på fanen Sikkerhed. Sørg for, at Aktivér JavaScript og Tillad ekstramoduler er valgt. Klik på indstillinger for ekstramoduler.

Safari 10.0
    Sikkerhedsindstillinger for Safari 10.0

3. Vælg Adobe Flash Player.

adobe-flash-player-settings

I menuen Ved besøg på andre websteder skal du vælge Til, og derefter klikke på Udført.

setting-on-and-off
  4. Vælg Til i menuen til højre for hvert websted, der vises i Åbne websteder.

safari-step

Til OS X 10.8 og 10.9

1. Åbn Safari, og vælg Safari > Indstillinger.

Vælg Safari > Indstillinger

Bemærk:

Hvis Safari vises i fuldskærmsvisning, skal du føre musen over den øverste del af browserskærmbilledet for at se menuen.

2. Klik på fanen Sikkerhed. Sørg for, at Aktivér JavaScript og Tillad ekstramoduler er valgt. Klik på Administrer indstillinger for websted.

Sikkerhedsindstillinger
    Sikkerhedsindstillinger for Mach OS X 10.8 og 10.9

3. Vælg Adobe Flash Player.

Vælg Tillad i menuen Ved besøg på andre websteder.

Vælg Adobe Flash Player

Til OS X 10.6 og 10.7

1. Vælg Safari > Indstillinger.

Vælg Safari > Indstillinger

Bemærk:

Hvis Safari vises i fuldskærmsvisning, skal du føre musen over den øverste del af browserskærmbilledet for at se menuen.

2. På fanen Sikkerhed skal du sørge for at aktivere Tillad Java og Tillad alle andre plugins.

Sikkerhedsindstillinger
    Plug-ins og JavaScript er aktiverede.

3. Luk vinduet med indstillinger.