Fra og med den 8. februar 2011 yder Adobe ikke længere support og udgiver ingen sikkerhedsopdateringer til Flash Player 9. Adobe anbefaler, at alle Flash Player-brugere med understøttede systemer opgraderer til seneste version. Du finder den nyeste Flash Player-version i Flash Player Download Center.

Hvis din computer ikke opfylder systemkravene til installation af den nyeste version af Flash Player, kan du fortsætte med at bruge Flash Player 9. Der er dog potentielle sikkerhedsrisici forbundet med at gøre dette. Hvis du vil installere eller afinstallere Flash Player 9 på en ældre computer, skal du se Arkiverede Flash Player-versioner.

Deaktiver meddelelser om automatisk opdatering på ældre computere

Adobe anbefaler, at meddelelser om automatiske opdateringer forbliver aktiveret, så du modtager de seneste funktions- og sikkerhedsopdateringer, når de udsendes. Men hvis din computer ikke understøtter den nyeste version af Flash Player, kan du fravælge at modtage påmindelser om opdateringer.

Hvis du vil deaktivere meddelelser om automatiske opdateringer og fortsætte med at bruge Flash Player 9, skal du gøre følgende:

1. Åbn indstillingsstyringen til Flash Player i en ny fane eller et nyt browservindue.
  2. Vælg panelet Globale meddelelsesindstillinger i menuen Indstillingsstyring i venstre side af vinduet.
  3. Når panelet Globale meddelelsesindstillinger vises, skal du fjerne markeringen af Giv mig besked, når der er opdateringer til Adobe Flash Player.

Supportpolitik

Det er normal praksis for Adobe at ophøre med at understøtte et produkt eller en teknologi som følge af ændrede markedsforhold eller påvirkning af brugerne. Adobes supportpolitik for Adobe Flash Player er at understøtte den aktuelle og forrige større version (http://www.adobe.com/support/programs/policies/supported.html). Flash Player 9 er dog fra juni 2006 og har en markedsandel på under 2 % ifølge Millward Browns undersøgelse fra december 2010 af markedsandele. Efter at have understøttet Flash Player 9 i fem år ophører Adobe med dette for i stedet at fokusere på nyere versioner af Flash Player.