Windows

Sådan finder du oplysninger om systemet (Windows XP, Windows Vista og Windows 7)

1. Højreklik på computerikonet på skrivebordet, og klik derefter på Egenskaber.

Egenskaber for skrivebordet
  2. På den viste side kan du se systemoplysningerne.

Grundlæggende oplysninger om din computer

Sådan finder du oplysninger om browseren (Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome)

I Internet Explorer skal du klikke på ikonet Indstillinger og derefter på Om Internet Explorer.

Klik på Om Internet Explorer

I pop op-vinduet kan du se, hvilken version af Internet Explorer du har.

Pop op-vindue for Internet Explorer-version

I Mozilla Firefox skal du vælge Firefox > Hjælp > Om Firefox.

Hvordan installerer jeg Flash Player?

1. Hent Flash Player på Adobes websted.
  2. Herefter skal du lukke alle browsere og dobbeltklikke på den hentede fil.
  3. Acceptér licensaftalen, og følg vejledningen på skærmen.
    Når installationen er færdig, vises meddelelsen "Installationen er fuldført".

Du kan få flere oplysninger i Hent og installer Flash Player.

Jeg kan ikke hente Flash Player på Adobes websted. Hvordan løser jeg problemet?

Under overførslen af Flash Player får du følgende fejlmelding:

• Der kan ikke oprettes forbindelse til serveren
  • Metafil kunne ikke hentes
  • Kunne ikke initialisere
  • Kunne ikke indlæse hovedpakke
  • Handlingslisten blev ikke fundet
  • Metafil kunne ikke hentes
  • Kunne ikke initialisere
  • Certificeringsgodkendelsen mislykkedes
  • Ugyldigt certifikat
Hent Flash Player via dette link. Når filoverførslen er færdig, skal du lukke alle browsere og dobbeltklikke på den hentede fil.

Hvorfor fungerer websteder med avanceret medieindhold ikke, selvom jeg har installeret Flash Player?

Trin 1: Sørg for, at Flash Player er aktiveret i browseren.

• Internet Explorer: Klik på Indstillinger > Administrer tilføjelsesprogrammer. Kontrollér, at Shockwave Flash-objekter aktiveret. Klik på Aktivér, hvis det ikke er aktiveret.
  • Mozilla Firefox: Klik på Firefox > Tilføjelser > Plugins. Kontrollér, at Shockwave Flash-objekter aktiveret. Klik på Aktivér, hvis det ikke er aktiveret.
Trin 2: Hvis du bruger Internet Explorer i Windows 7, skal du deaktivere ActiveX-filtrering. Klik på Indstillinger > Sikkerhed. Fjern derefter markeringen af ActiveX-filtrering. Du kan få flere oplysninger i Deaktivering af ActiveX-filtrering.

Hvordan vender jeg tilbage til en ældre version af Flash Player?

Hvis du ikke kan installere den nyeste version af Flash Player og ønsker at vende tilbage til en ældre version, kan du se, hvordan du skal gøre, i denne videovejledning.

I denne artikel kan du også læse, hvordan du vender tilbage til en ældre version.

Mac

Kontrollér, hvilken Mac-version du har

Klik på Mac-ikonet og derefter på Om denne Mac.

Systemoplysningerne vises på skærmen.

Klik på Mac-ikonet og derefter på Om denne Mac

Hvordan installerer jeg den nyeste Flash Player?

1. Hent Flash Player på Adobes websted.
  2. Herefter skal du lukke alle browsere og dobbeltklikke på den hentede fil.
  3. Acceptér licensaftalen, og følg vejledningen på skærmen.
    Når installationen er færdig, vises meddelelsen "Installationen er fuldført".

Få mere at vide i Hent og installer Flash Player.

Hvilket bruger-id og hvilken adgangskode blev der brugt ved installationen af Flash Player på Mac-computeren?

Brug det samme bruger-id og den samme adgangskode, som du brugte, da du loggede på Mac-computeren.

Bemærk:

Brugernavnet og adgangskoden er systemets brugernavn og adgangskode, du bruger til at logge ind på din Mac-computer. Det er ikke et Adobe-relateret id eller Apple-id'et (der bruges til køb i Apple Store).

Hvordan installerer jeg Flash Player på PowerPC-baserede Mac-computere?

Læs afsnittet Sådan installeres Flash Player på PowerPC-baserede Mac-computere. På denne side finder du en trinvis vejledning i installation af Flash Player.

Websteder med avanceret medieindhold fungerer ikke, selvom jeg har installeret Flash Player. Hvad gør jeg?

I Finder skal du gå ind i Computer > Bibliotek > Internet Plug-ins.

Hvis Flash Player er installeret korrekt, kan du se følgende filer i mappen:

• Flash Player.plugin
  • flashplayer.xpt
Hvis du ikke har disse filer, skal du installere Flash Player igen.

Hvis du kan se filerne, og Flash Player ikke fungerer, skal du kontrollere, om Flash Player er aktiveret i Safari. Følg trinnene herunder:
  1. Klik på Safari > Indstillinger.

Klik på Safari > Indstillinger
  2. På fanen Sikkerhed skal du markere Slå tilbehør til og Slå JavaScript til.

På fanen Sikkerhed skal du markere Slå tilbehør til og Slå JavaScript til

Kontakt Adobe

Jeg har stadig problemer med Flash Player. Hvad gør jeg?

Start en diskussion i Adobes forum. I dette forum deltager medarbejdere fra Adobe og andre med MVP-status (Most Valuable Participant).

1. I forummet skal du klikke på knappen Log på i øverste venstre hjørne.

Log på Adobe-forum
  2. Hvis du ikke har en konto, skal du oprette en ved at klikke på Opret en Adobe-konto og angive dit e-mail-id.

Opret en Adobe-konto
  3. Start en diskussion, hvor du forklarer dit problem nærmere. Angiv følgende oplysninger i diskussionen:

• Operativsystem (Windows XP, Windows 7, Windows 8, Mac 10.5, 10.6, 10.7 eller 10.8)
    • Browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Safari)
    Start en diskussion

Android

Hvordan installerer jeg Flash Player på Android-enheder?

Bemærk:

I dette afsnit med ofte stillede spørgsmål kan du læse, hvordan du løser problemet midlertidigt. Adobe Flash Player til Android kan ikke længere hentes via app-butikken Google Play, og Adobe understøtter ikke længere Android-platformen direkte. Hvis du installerer Adobe Flash på en Android-enhed, er det på eget ansvar. Disse oplysninger må ikke anses som oplysninger om en understøttet platform.

Android-brugere kan hente og installere en generisk Flash Player via siden Arkiverede versioner af Flash Player på Adobes websted. Du kan læse mere om installationsprocessen på diskussionssiden, hvor der både findes en vejledning og en YouTube-video. Klik her for at se en liste over understøttede enheder.