Disse instruktioner gælder for Windows. Hvis du bruger Mac, skal du se Fejlfinding i forbindelse med spil, video, lyd | Flash Player | Mac

Oplysninger om Flash Player

Hvis Flash Player er installeret på computeren, viser den følgende boks din Flash Player-version og dit styresystem. Der vises en fejlmeddelelse, hvis Flash Player ikke er installeret.

Problem

Du har problemer med at afspille videoer, lyd eller spil, som bruger Flash Player.

Løsninger

1. Kontrollér, at den nyeste version af Flash Player er installeret

1. Kontrollér, at du har den nyeste version af Flash Player installeret.

2. Deaktiver ActiveX-filtrering (hvis du bruger Internet Explorer 9)

1. Vælg Funktioner > Sikkerhed i Internet Explorer. Hvis ActiveX-filtrering er valgt, skal du fravælge denne mulighed.

Vælg Funktioner, Sikkerhed, og fjern markeringen af ActiveX-filtrering
  2. Luk Internet Explorer, og genstart browseren.

3. Aktivér Flash Player-tilføjelsesprogrammer (hvis du bruger Internet Explorer)

1. Vælg Funktioner > Administrer tilføjelsesprogrammer.

Vælg Funktioner, Administrer tilføjelsesprogrammer
  2. Vælg Alle tilføjelsesprogrammer fra pop op-menuen, som du kan finde under Administrer tilføjelsesprogrammer i den venstre rude under Vis. Alle tilføjelsesprogrammer i Internet Explorer vises i det højre panel.

Vælg Alle tilføjelsesprogrammer

3. I panelet til højre, under Adobe Systems Incorporated, skal du vælge Shockwave Flash Object og klikke på Aktivér. Herefter skal du klikke på Luk.

Vælg Shockwave Flash-objekt, og klik på Aktivér

4. Luk Internet Explorer, og genstart browseren.

4. Kontrollér, at du har den nyeste version af Flash Player installeret (hvis du bruger Chrome)

Hvis du bruger Google Chrome, skal du ikke installere Flash Player. Flash Player er integreret i Google Chrome og aktiveret som standard. Google Chrome opdateres automatisk, når der er en ny version af Flash Player tilgængelig. Vælg Google Chrome > Om Google Chrome for at kontrollere, at den nyeste version af Google Chrome og Flash Player er installeret.

• Du har den nyeste version af Google Chrome, hvis du ser meddelelsen "Google Chrome er opdateret."
  • Hvis Google Chrome ikke er opdateret, skal du klikke på Opdater nu.

5. Ryd alle Flash Player-browserdata

1. Klik på Start > Kontrolpanel.
  2. Dobbeltklik på Flash Player.
  3. I indstillingsstyringen til Flash Player skal du klikke på Avanceret.

4. Under Browserdata og indstillinger skal du klikke på Ryd alle.

Klik på Ryd alle

6. Ryd Flash Player-cache

1. Vælg Start > Kør på computeren. (I Windows 7 skal du klikke på Start og skriveSøg efter programmer og filer).

2. Skriv %appdata%\Adobe,og klik på OK.

Skriv %adddata% \Adobe, og klik på OK
  3. Slet mappen Flash Player.
  4. Gentag trin 1, og skriv%appdata%\Macromedia.

5. Slet mappen Flash Player.

7. Deaktiver Flash Player hardwareacceleration

1. Højreklik på versionsboksen for Flash Player, som findes øverst.

2. Klik på Indstillinger.
  3. Under fanen Vis skal du fravælge Aktivér hardwareacceleration, hvis den er valgt.

Fjern markeringen af Aktivér hardwareacceleration

8. Øg lagergrænsen for en bestemt hjemmeside

Du skal kun fuldføre dette trin, hvis du har problemer med en bestemt hjemmeside.

1. Åbn siden med indstillingsstyring til Flash Player.På denne side kan du ændre lagerindstillingerne for websteder, som du har besøgt.
  2. I listen over besøgte websteder skal du vælge det websted, du har problemer med.

3. Flyt skydeknappen til 10 MB.

Flyt den øverste skydeknap til 10 MB

9. Rapportér dit problem i Flash Player-forummet

Hvis du stadig oplever problemer, kan du rapportere det til Flash Player-forummet.

10. Deaktiver RealPlayer-funktionaliteten

Deaktiver RealPlayer-funktionaliteten (download og optagelse), hvis du bruger Flash Player 11.3 i Mozilla Firefox. Det gør du som beskrevet i det første problem i Problemer | Flash Player 11.3 | Mozilla Firefox