I Windows 10 er Flash Player integreret i Microsoft Edge.
Det er ikke nødvendigt at installere Flash Player.

Slå Flash Player til

Aktivér Flash i Edge-browseren

Følg nedenstående anvisninger for at tillade Flash-indhold i Microsoft Edge:

1. Åbn Microsoft Edge.

2. Klik på ikonet  i øverste højre hjørne.

3. Klik på Indstillinger i bunden af den menu, der vises

4. Klik på Vis avancerede indstillinger under overskriften Avancerede indstillinger

5. Aktivér indstillingen Brug Adobe Flash Player

Sådan tillader du, at Flash-indhold vises på et websted

1. Åbn Microsoft Edge, og gå ind på det websted, hvor Flash-indhold mangler

2. Læg mærke til ikonet  i øverste højre hjørne i adressefeltet

3. Klik på ikonet , der viser en meddelelse om, at Adobe Flash-indhold er blevet blokeret

4. Klik på Tillad én gang for kun at tillade Flash-indhold på siden den ene gang.

Du kan også gøre følgende:

1. Åbn Microsoft Edge, og gå ind på det websted, hvor Flash-indhold mangler

2. Klik på ikonet  i det blokerede Flash-indhold for at se flere muligheder ang. det blokerede Adobe Flash-indhold.

3. Klik på Tillad én gang for kun at tillade Flash-indhold på siden den ene gang.