Flash Player er indbygget i Internet Explorer i Windows 10.
Det er ikke nødvendigt at installere Flash Player.

Brug følgende fremgangsmåde til fejlfinding i Flash Player til Internet Explorer i Windows 10

Slå Flash Player til

Sørg for, at Flash Player er aktiveret.

1. Åbn siden med rich media-indhold i Internet Explorer. Besøg for eksempel Hjælp til Flash Player.

2. Klik på menuen Værktøjer øverst til højre i Internet Explorer.

Klik på menuen Værktøjer
  3. Vælg Administrer tilføjelsesprogrammer i værktøjsmenuen.

Vælg administrer tilbehør
  4. Vælg Shockwave Flash-objekt på listen.

Bemærk:

Sørg for, at det aktuelle websted indeholder rich media-indhold. Hvis det aktuelle websted ikke indeholder rich media-indhold, vises Shockwave Flash-objekt ikke på listen.

Vælg Shockwave Flash-objekt
  5. Klik på Aktivér og derefter på Luk.

Klik på Slå til

Deaktivering af ActiveX-filtrering

1. Åbn siden med rich media-indholdet i Internet Explorer.

2. Klik på menuen Værktøjer, og vælg Sikkerhed > ActiveX-filtrering.

Vælg Sikkerhed, ActiveX-filtrering
  3. Luk webbrowseren, og åbn den igen. Prøv så at få vist indholdet.