Flash Player er indbygget i Windows 8 med Internet Explorer.
Det er ikke nødvendigt at installere Flash Player.

Fremgangsmåde til fejlfinding i Flash Player i Windows 8

Slå Flash Player til

Sørg for, at Flash Player er aktiveret.

1. Åbn siden med rich media-indhold i Internet Explorer. Besøg for eksempel Hjælp til Flash Player.

2. Klik på menuen Værktøjer øverst til højre i Internet Explorer.

Billedets titel
  3. Vælg Administrer tilføjelsesprogrammer i værktøjsmenuen.

Vælg administrer tilbehør
  4. Vælg Shockwave Flash-objekt på listen.

Bemærk:

Sørg for, at det aktuelle websted indeholder rich media-indhold. Hvis det aktuelle websted ikke indeholder rich media-indhold, vises Shockwave Flash-objekt ikke på listen.

Vælg Shockwave Flash-objekt
  5. Klik på Aktivér og derefter på Luk.

Klik på Slå til

Deaktivering af ActiveX-filtrering

1. Åbn siden med rich media-indholdet i Internet Explorer.

2. Klik på værktøjsikonet og vælg Sikkerhed > ActiveX-filtrering.

Vælg Sikkerhed, ActiveX-filtrering
  3. Luk webbrowseren, og åbn den igen. Prøv så at få vist indholdet.

Opdater Internet Explorer for at få den nyeste version af Flash Player

Indholdet kan kræve en nyere version af Flash Player end den, der er installeret. Du kan kontrollere, om den nyeste version af Flash Player er installeret i dokumentet Find version. Andet trin i dokumentet viser, hvilken version af Flash Player du har.

Flash Player er indbygget i Internet Explorer i Windows Store og tilstanden Skrivebord. Du kan også hente og installere den sidste opdatering fra følgende links:

Bemærk:

Hvis du bruger Windows 8.0, bedes du venligst opdatere til Windows 8.1 eller Windows 10 for at fortsatte med at modtage opdateringer fra Flash Player.  På tablet-pc'er med Windows RT fås opdateringer kun via mekanismen Windows Update.