Bemærk: På siden Hjælp og support til Adobe Flash Player kan du få hjælp til løsning af de mest almindelige problemer. Inden du fortsætter med de anbefalede instrukser i dette afsnit, skal du afinstallere Flash Player, genstarte computeren og installere den nyeste version af Flash Player. Få mere at vide i afsnittet Installationsproblemer | Flash Player | Windows.

Problemer med registeringsdatabasen kaan forhindre Flash Player-installation

En beskadiget systemregistreringsdatabase i Windows eller forkert indstillede registreringsdatabasetilladelser kan forhindre installationen af Flash Player.

Der kan f.eks. være følgende symptomer:

• Når Flash Player er installeret, fungerer websider med rich media-indhold, som de skal, indtil computeren genstartes. Når computeren genstartes, afinstalleres Flash Player automatisk.
  • I løbet af installationen får du fejlmeldingen "Installation mislykkedes". Få mere at vide om fejlfinding i afsnittet Installationsproblemer | Flash Player | Windows.
  • Flash Player installeres uden fejl, men rich media-indhold kan ikke ses i Internet Explorer.
  • På visse websteder får du at vide, at du ikke har den rigtige version af Flash Player, selv om du har installeret den nyeste version.
  • På visse websteder bliver du bedt om at geninstallere Flash Player, men selv om du gør dette, får du stadig den samme besked.

Tilladelser kan være komplicerede, men i de fleste tilfælde kan du installere og anvende Adobe Flash Player, så længe du er logget på en administratorkonto i Windows. Du kan få mere at vide hos din systemadministrator eller ved at læse Windows-dokumentationen.

Løsning: Redigér registreringsdatabase for at løse problemer

Advarsel! Du kan redigere i systemregistreringsdatabasen i Windows ved at følge vejledningen nedenfor. Fejl kan forårsage alvorlig skade i systemet, så hele operativsystemet skal geninstalleres.

Hvis du ikke er tryg ved at redigere i registreringsdatabasen, kan du få hjælp hos din systemadministrator eller en anden it-tekniker.

Hvis du fortsætter, skal du huske først at lave en sikkerhedskopi af hele harddisken samt oprette et systemgendannelsespunkt i Windows.

Adobe Systems er ikke ansvarlig for skader, der opstår som følge af handlinger beskrevet i denne vejledning.

En ekspert: Sådan reparerer man Windows-tilladelser til Flash Player

I denne video forklarer Chris Campbell fra Adobe Systems, hvordan man løser problemet med Windows-registreringsdatabasen, som forårsager automatisk afinstallation af Flash Player.

1. Hent og installer Flash Player.
  2. Sørg for, at du er logget på en administratorkonto i Windows.
  3. Overfør SubInACL fra Microsoft Download Center til computeren.
  4. Dobbeltklik på filen subinacl.msi. Følg installationsvejledningen. Sørg for, at du installerer SubInACL (subinacl.exe) i den følgende mappe: C:Program FilesWindows Resource KitsTools.
  5. Download reset_fp.zip fil, som er fastsat på dette opslag i forummet: https://forums.adobe.com/thread/987370.
  6. Åbn reset_fp.bat.zip filen, og træk reset_fp.bat filen ud til den følgende mappe: C:Program FilesWindows Resource KitsTools.
    Bemærk: Det er vigtigt, at batchfilen reset_fp.bat og filen subinacl.msi ligger i samme mappe.
  7. Hvis du bruger Windows Vista eller Windows 7, skal du højreklikke på batchfilen reset_fp.bat, og vælge Kør som administrator. Hvis du bruger Windows XP, skal du dobbeltklikke på filen. Der åbnes et kommandovindue med følgende besked: "Dette vil kun tage et øjeblik." Vent, indtil behandlingen af filen er færdig.
  8. Hent og installer Flash Player.
  9. For at bekræfte at Flash Player-installationen er succesrig, kan du besøge Find version | Flash Player side.
  10. Genstart computeren, og kontrollér, om installationen af Flash Player forløb, som den skulle, på siden Find Version | Flash Player.