Indhold vises ikke korrekt i Breeze Presenter

Der er et problem for brugere, som både har Breeze Presenter og Adobe Flash Player 9 installeret på deres computere. Når man forsøger at oprette Breeze-præsentationer med indlejret Flash-indhold, vises indholdet ikke korrekt.

Dette problem opstår pga. en ændring af en Flash Player-komponentregistrering, som ikke stemmer overens med tidligere navngivningskonventioner.

I Flash Player-versioner op til Flash Player 8 blev Shockwave ActiveX-objektbeholderen identificeret som "ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.1." I Flash Player 9 er den nu identificeret som "ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.9." Da Breeze Presenter leder efter "ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.1", forventes eller genkendes den nye navngivningskonvention ikke, og derfor lykkes udgivelsen ikke.

Løsning: Installer en DLL

Den tekniske afdeling har udviklet en DLL, som løser problemet, og som nu indgår i Presenter-opdateringen med den seneste version af Connect, som bruger Presenter Version 6.0 build 432 v1.

Dette problem kan løses uden at opgradere til den seneste udgivelse ved at følge disse trin for at installere DLL'en.

Bemærk: Breeze Presenter version 5.1.269 Build 269 skal være installeret. Kontrollér, hvilken version du har, ved at gå til Breeze > Om Breeze Presenter. Installation eller brug af korrektionen sammen med tidligere versioner af Presenter understøttes ikke, da det kan have uventede resultater.

Afinstaller Flash Player 9, og geninstaller så Flash Player 8, som fortsat fungerer uden problemet.

Der er en vejledning i at afinstallere Flash Player 9 i Sådan afinstalleres Adobe Flash Player-ekstramodulet og ActiveX-objektet.

Der er en vejledning i at geninstallere en arkiveret version af Flash Player 8 i Arkiverede Flash Player-versioner.