Fra en ekspert: Aktivering af Flash Player

Chris Campbell

Bemærk:

Der er en HTML5-version af den ovenstående video i Aktivering af Flash Player i Internet Explorer.

1. Klik på værktøjsikonet øverst til højre i Internet Explorer (ikonet ligner et tandhjul).

Klik på værktøjsikonet
    Værktøjsikonet findes i øverste højre hjørne.

2. Klik på Administrer tilføjelsesprogrammer i den viste pop op-menu.

Klik på Administrer tilføjelsesprogrammer
    Vælg Administrer tilføjelsesprogrammer i menuen Værktøjer.

3. Vælg Værktøjslinjer og udvidelser i den viste dialogboks.

Vælg Værktøjslinjer og udvidelser
    Vælg Værktøjslinjer og udvidelser som Typer af tilføjelsesprogrammer i dialogboksen Administrer tilføjelsesprogrammer.

4. Se efter "Shockwave Flash Object" (som er et andet navn for Flash Player) på listen over tilføjelsesprogrammer.

Kontrollér, om Shockwave Flash Object er deaktiveret i kolonnen Status. Hvis det er deaktiveret, skal du klikke i rækken for Shockwave Flash Object for at markere den.

Vælg Shockwave Flash Object
    Shockwave Flash Object som type af tilføjelsesprogram. Flash har statussen Deaktiveret.

5. Klik på Aktivér i nederste højre hjørne af dialogboksen Administrer tilføjelsesprogrammer.

Klik på Slå til
    Klik på Aktivér i nederste højre hjørne.

6. Luk dialogboksen Administrer tilføjelsesprogrammer.

Bemærk:

Hvis du fortsat har problemer med at se avanceret medieindhold, efter du har gennemført disse trin, skal du læse de ofte stillede spørgsmål om ActiveX-filtrering i Internet Explorer.