I JW Player virker højreklikfunktionen til at slå fuld skærm til og fra ikke.

Løsning

Lad være med at bruge højreklikfunktionen (genvejsmenuen) til at slå fuld skærm til og fra. Brug i stedet indstillingen Fuld skærm på den nederste linje. Hvis du allerede har valgt genvejsmenuen en gang, skal du vælge den igen, før du bruger indstillingen Fuld skærm på den nederste linje.