Bekræft korrekt installation af den seneste player

Opdater hjemmesiden

Opdater din skærm ved at opdatere hjemmesiden.

Sørg for, at Adobe Flash Player er din standardafspiller

Hvis en anden afspiller er installeret og standardafspiller på din computer, kan information måske ikke nå til din Flash Player. Gør Flash Player til din standardafspiller og prøv at se videoen igen.

Tillad Flash inholdet fra hjemmesiden at spille i dit system

Se Adobe Flash Player Administrationsindstillingerne for din Flash Player installation:

1. Højreklik (Windows) eller Kontrol-klik (Mac OS) på Flash indhold.

2. Vælg Globale indstillinger

3. Vælg panelet Global Lagring Indstillinger. Adobe Flash Player Administrationsindstillinger åbner.
  4. Vælg tillad tredjeparts Flash indhold at lagre data på din computer.

5. Opdater din browser og prøv at afspille en indlagt video.
  • For at se eller ændre private indstillinger for hjemmesider, du har besøgt, kan du bruge panelet Privatindstillinger for Hjemmeside.
  • For at se, ændre eller slette lagrede indstillinger for hjemmesider, du har besøgt, kan du bruge panelet Privatindstillinger for Hjemmeside.

Undersøg browserens sikkerhedsniveau

Sørg for, at sikkerhedsniveauet er sat til Højt eller til et kundeniveau, der ikke tillader visning af ActiveX-objekter.Standard sikkerhedsniveau (medium) tillader dig typsik at se Flash indhold. Sørg for at både Download signerede ActiveX-objekter og kør ActiveX-objekter og plugins er sat til prompt for et kundeniveau. For eksempel, i Internet Explorer:

1. Vælg Funktioner > Internetindstillinger.
  2. Klik på fanen Sikkerhed.
  3. Klik på standardniveau eller kundeniveau.
  4. Lav følgende ændringer i sektionen ActiveX-objekter og plug-ins:

• Indstil Download signerede ActiveX-objekter til prompt.
    • Indstil kør ActiveX-objekter og plug-ins til prompt.

Kontrollér indstillinger for firewall og hjælpeværktøj

Nogle internet hjælpeværktøjsfunktioner svarer til en firewall og kan betrænse visning af ActiveX-objekter. I nogle tilfælde blokerer de Flash Player indhold. Sørg for at indstillinger for firewall og hjælpeværktøjer er indstillet til at tillade ActiveX-objekter, Flash Player indhold og den hjemmeside, du besøger.