Deaktiver hardwareacceleration, og brug softwaregengivelse i stedet for hardwaregengivelse af websiden

Hvis du bruger Internet Explorer 9 og Windows, skal du gøre følgende:

1. Afspilningen af videoklip i Flash Player stopper, når du ændrer videoopløsningen til fuldskærmstilstand. Dette er et kendt problem på nogle computere med Intel HD Graphics og Internet Explorer 9.

Prøv en af disse løsninger først:

Vælg Start > Kontrolpanel > Netværk og sikkerhed og klik på Internetindstillinger.
  2. Klik på fanen Avanceret og find afsnittet Accelereret grafik.
  3. Sæt en markering i feltet Brug softwaregengivelse i stedet for GPU-gengivelse.
  4. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.
  5. Lukke alle åbne vinduer i Internet Explorer og genstart Internet Explorer.
  6. Vis websiden i Internet Explorer.

Genaktiver hardwareacceleration, når problemet er løst, for at drage fordel af hardwareacceleration. Hvis du vil aktivere hardwareacceleration igen, skal du gøre som beskrevet nedenfor og fjerne markeringen i feltet Brug softwaregengivelse i stedet for GPU-gengivelse.

Opdater Intel HD Graphics-driverne

På nogle computere kan du løse problemet ved at opdatere Intel HD Graphics-driverne. Det er blevet rapporteret, at drivere med versionsnummer 8.15.10.2361 og derover ikke forårsager dette problem. Desværre skal nogle computere opdateres med software direkte fra producenten. Adobe samarbejder med systemproducenterne for at sikre, at de udgiver de seneste drivere.

Yderligere oplysninger

Systemer med Intel HD Graphics-grafikchippen og Internet Explorer 9 har dette problem.

Hardwareacceleration er en ny funktion i Internet Explorer 9. Det giver Internet Explorer mulighed for at flytte arbejdet med gengivelse af grafik og tekst fra CPU'en til GPU'en.

Flash Player 10 og senere kan bruge computerens grafikkort til at accelerere videoafkodning og kan også accelerere videopræsentation på nogle websider. Fra og med version 10.2 gør Flash Player desuden brug af hardwareaccelereret grafik i Internet Explorer 9 for at forbedre ydeevnen.

Yderligere problemer og løsninger

Hvis du stadig har problemer med videoafspilning i Flash Player, kan du prøve følgende løsninger: