Sikker tilstand er standard-brugerfunktionen i Safari 6.1 eller nyere versioner, men det kan forhindre indhold i at fungere som forventet. Find ud af, hvordan du kan sætte rich media-indhold, som er oprettet i Flash, til at køre i Usikker tilstand.

Bemærk:

AIR-brugere, som møder Ukendt udgiver-advarsel, mens de installerer appsene, bør kontakte deres programudvikler for et opdateret applikationsinstallationsprogram.

Indholdet fungerer ikke korrekt i Safari

I Safari 6.1 og nyere versioner afspilles rich media-indhold som standard i sikker tilstand. Sikker tilstand beskytter brugere ved at begrænse, hvad der kan gøres med indhold, som er oprettet i Adobe Flash. Men det forhindrer også noget af indholdet i at fungere korrekt, f.eks. installation af AIR-programmer eller tilføjelsesprogrammer til Adobe Connect.

Hvis du stoler på det nuværende domæne, kan du indstille indholdet til at køre i usikker tilstand ved at følge nedenstående trin. I usikker tilstand er der færre begrænsninger for indholdet, og det kan derfor fungere korrekt.

Denne adfærd er standard for Safari.

Løsning til Safari 11

1. Med hjemmesiden åben vælges Safari > Præferencer.

Vælg Indstillinger
  2. Vælg fanen Websteder i vinduet Indstillinger.

Fanen Websteder i vinduet Indstillinger
  3. Vælg webstedet på listen over websteder, som er åbne i øjeblikket.

4. Hold Alt-tasten nede på tastaturet, og klik på menuen ved siden af webstedsnavnet, som blev valgt i trin 3. Åbn derefter pop op-menuen, og fjern markeringen af Kør i sikker tilstand.

Vælg Kør i sikker tilstand
  5. Klik på Godkend.

Klik på Hav tillid til
  6. Klik på OK, og luk vinduet Indstillinger.

7. Opdater browsersiden for at aktivere ændringen.

Løsning til Safari 10.0

1. Med hjemmesiden åben vælges Safari > Præferencer.

Vælg Indstillinger
  2. Vælg Plug-in-indstillinger på fanen Sikkerhed i vinduet Indstillinger.

Klik på indstillinger for ekstramoduler
  3. Vælg webstedet på listen over websteder, som er åbne i øjeblikket.

4. Hold Alt-tasten nede på tastaturet, og klik på menuen ved siden af webstedsnavnet, som blev valgt i trin 3 for at åbne pop op-menuen, og vælg derefter Kør i sikker tilstand.

Fjern markeringen af Kør i sikker tilstand
  5. Klik på Godkend.

Klik på Hav tillid til
  6. Klik på OK, og luk vinduet Indstillinger.

7. Opdater browsersiden for at aktivere ændringen.

Løsning til Safari-versioner, som er tidligere end 10.0

1. Med hjemmesiden åben vælges Safari > Præferencer.

Vælg Indstillinger
  2. Vælg Administrer indstillinger for websted på fanen Sikkerhed i vinduet Indstillinger.

Vælg Administrer indstillinger for websted
  3. Vælg webstedet på listen over websteder, som er åbne i øjeblikket.

4. Vælg Kør i usikker tilstand i pop op-menuen.

Vælg Kør i usikker tilstand
  5. Klik på Godkend i den advarsel, der herefter vises.

Klik på Hav tillid til
  6. Klik på OK, og luk vinduet Indstillinger.

7. Opdater browsersiden for at aktivere ændringen.