Bemærk: Hvis du er udvikler, kan du se flere oplysninger iJeg er udvikler og skal rapportere et nedbrud i Flash Player.

Dette dokument beskriver, hvordan nedbrud i Flash Player rapporteres. De oplysninger, du angiver i rapporten om nedbruddet, kan hjælpe Adobe med at forbedre Flash Player.

Gør følgende for at rapportere et nedbrud i Flash Player til Adobe:

1. Opret en fejlrapport i Adobe Bugbase

Sørg for, at du har noteret alle de nødvendige oplysninger, der skal inkluderes i fejlrapporten, før du opretter den i Adobe Bugbase.

Oplysninger, der skal inkluderes i fejlrapporten

• Flash Player-versionen på din computer.
  • En kort forklaring af årsagen til nedbruddet. Skærmbilleder, en video eller begge dele af de udførte trin kan også være til nytte.
  • URL-adressen, hvor nedbruddet opstod. Nedbruddet kan opstå flere steder, men hvis du angiver den præcise URL-adresse, er det nemmere at identificere problemet.
  • En logfil for nedbruddet. Afhængigt af din browser og operativsystemet kan du se flere oplysninger i Opret en logfil for Flash Player-nedbruddet.
  • Systemoplysninger. Afhængigt af computerens operativsystem kan du se flere oplysninger i det følgende:

Følg disse trin for at tilføje en fejlrapport

1. Log på Bugbase med dit Adobe ID og din adgangskode. Hvis du ikke har et Adobe ID, skal du oprette et ved at klikke på Opret Adobe-konto.

2. Vælg funktionen Tilføj fejlrapport.
  3. Vælg Flash Player som produktet. Angiv oplysninger som version, produktområde, hyppighed, fejltype, build, sproget for Flash Player, sproget for operativsystemet, og platform.

Bemærk:
    Vælg Nedbrud som fejltype.
  4. Angiv titel, beskrivelse, trin til at genskabe problemet og de oplysninger, du noterede.
  5. Vedhæft fejlrapporten, og klik på Send.

Bemærk: Du får ikke noget nummer, når du har oprettet en fejlrapport. Og du kan ikke spore fejlrapporten. Oplysningerne, du har angivet, er vigtige for Adobe, og vi takker for din indsats.

2. Opret en diskussion i Flash Player-forummet

Hvis dette trin udføres, er det muligt for andre brugere, som også har oplevet et nedbrud, at dele deres feedback ved at stemme eller skrive en kommentar.

1. Log på forummet med dit Adobe ID og din adgangskode.
  2. Klik på Start en diskussion under Handlinger.

Start en diskussionstråd
  3. Skriv en kort beskrivelse af fejlen, og angiv URL-adressen, hvor nedbruddet skete. Du kan også angive oplysningerne, du noterede, da du oprettede fejlrapporten i Bugbase.
  4. Klik på Opret indlæg.

Bemærk: Det er ikke muligt at tilføje en reference til fejlrapporten i Bugbase, da du ikke har fået tildelt en URL-adresse eller et nummer til fejlrapporten.

Opret en logfil om Flash Player-nedbruddet

Google Chrome i Windows

1. Vis skjulte filer.

2. Åbn Chrome, og gentag trinnene, der forårsagede nedbruddet i Flash Player.
  3. Åbn de følgende mapper:

XP: C:\Dokumenter og indstillinger\<brugernavn>\Lokale indstillinger\Programdata\Google\CrashReports

Vista og Windows 7: C:\Brugere\<brugernavn>\AppData\Local\Google\CrashReports

Mappevisning i Windows Explorer

4. Find logfilen om nedbruddet, Chrome-last.dmp.
  5. Kopiér filen til en placering, hvor du let kan finde den (f.eks. på skrivebordet).

6. Vedhæft logfilen om nedbruddet i fejlrapporten.

Mozilla Firefox i Windows

1. Vis skjulte filer.

2. Åbn Firefox, og gentag trinnene, der forårsagede nedbruddet i Flash Player.

Hvis der oprettes en logfil om nedbruddet, vises linket Send fejlrapport. Klik ikke på dette link.

Hvis der ikke oprettes en logfil om nedbruddet, vises meddelelsen Ingen rapport. Hvis dette er tilfældet, skal du inkludere alle andre relevante oplysninger i fejlrapporten. Du skal også nævne, at logfilen om nedbruddet ikke kunne genereres. Eller fortsæt med trin 3.

Skærm med Flash Player-nedbrud
  3. Åbn de følgende mapper:

XP: C:\Dokumenter og indstillinger\<brugernavn>\Programdata\Mozilla\Firefox\Crash Reports\Pending

Vista og Windows 7: C:\Brugere\<brugernavn>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Crash Reports\Pending

Fejlrapporter i Windows Explorer

4. Klik på  overskriften Dato for ændring for hurtigt at finde den seneste logfil om nedbrud.

5. Find logfilen om nedbruddet, der slutter med .dmp.
  6. Kopiér filen til en placering, hvor du let kan finde den (f.eks. på skrivebordet).

7. Klik på Send fejlrapport (som nævnt i trin 2).

8. Åbn et vindue i Firefox, og indtast about:crashes i adresselinjen.

about:crashes i adresselinjen
  9. Klik på den nyeste rapport, og kopiér URL-adressen for det seneste nedbrud.
  10. Vedhæft logfilen om nedbruddet (trin 6) eller URL-adressen til nedbruddet (trin 9) i fejlrapporten.

Safari i Vista og Windows 7

1. Dobbeltklik på filen Enable Crash Logging.reg. Klik på Ja i dialogboksen Registreringseditor.

2. Genstart computeren.
  3. Åben Safari, og gå til en side med rich media-indhold (f.eks. siden Om Flash Player).

4. Gentag trinnene, der forårsagede et nedbrud i Flash Player.
  5. Når der er sket et nedbrud, skal du åbne et vindue med en filbrowser og indtaste følgende i navigationslinjen: %localappdata%

6. Gå ind i mappen CrashDump.
  7. Vælg den nyeste fil, der vises med følgende format:  iexplore.exe.<somenumber>.dmp
  8. Dobbeltklik på filen Disable Crash Logging.reg, du downloadede i trin 1, og klik på OK.
  9. Genstart computeren.
  10.  Vedhæft logfilen om nedbruddet i fejlrapporten.

Safari i Windows XP

1. Vis skjulte filer.

2. Åben Safari, og gå til en side med rich media-indhold (f.eks. siden Om Flash Player).

3. Gentag trinnene, der forårsagede et nedbrud i Flash Player.
  4. Når der er sket et nedbrud, skal du åbne følgende mappe: C:\Dokumenter og indstillinger\Alle brugere\Programdata\Microsoft\Dr Watson

5. Find filen med navnet user.dmp.
  6. Kopiér filen til en placering, hvor du let kan finde den (f.eks. på skrivebordet).

7. Vedhæft logfilen om nedbruddet i fejlrapporten.

Internet Explorer i Vista og Windows 7

1. Dobbeltklik på filen Enable Crash Logging.reg. Klik på Ja i dialogboksen Registreringseditor.

Dialogboksen Registreringseditor

2. Genstart computeren.
  3. Åben Internet Explorer, og gå til en side med rich media-indhold (f.eks. siden Om Flash Player).

4. Gentag trinnene, der forårsagede et nedbrud i Flash Player.

Vinduet Internet Explorer er holdt op med at fungere
  5. Når der er sket et nedbrud, skal du åbne en filbrowser og indtaste følgende i navigationslinjen: %localappdata%

Indtast %localappdata%
  6. Gå til mappen CrashDump.

Mappen CrashDump
  7. Vælg den nyeste fil, der vises med følgende format:
    iexplorer.exe.<somenumber>.dmp

Find filen .dmp
  8. Kopiér filen til en placering, hvor du let kan finde den (f.eks. på skrivebordet).

9. Dobbeltklik på filen Disable Crash Logging.reg, som du downloadede i trin 1, og klik på OK (valgfrit).

Bemærk: Hvis funktionen er aktiveret, er det muligt at gemme logfiler om nedbrud til fremtidig brug for de seneste ti nedbrud.

10. Genstart computeren.

11. Vedhæft logfilen om nedbruddet i fejlrapporten.

Internet Explorer i Windows XP

1. Vis skjulte filer og mapper.

2. Åben Internet Explorer, og gå til en side med rich media-indhold (f.eks. siden Om Flash Player).

3. Gentag trinnene, der forårsagede et nedbrud i Flash Player.

Fejlvindue i Internet Explorer
  4. Når der er sket et nedbrud, skal du gå til følgende mappe: C:\Dokumenter og indstillinger\Alle brugere\Programdata\Microsoft\Dr Watson

Windows Explorer-vindue
  5. Find logfilen om nedbruddet med navnet user.dmp, og kopiér den til en placering, hvor du let kan finde den (f.eks. på skrivebordet).

6. Vedhæft logfilen om nedbruddet i fejlrapporten.

Google Chrome i Mac OS X

1. Åbn Chrome, og gentag trinnene, der forårsagede nedbruddet i Flash Player.

Fejlvindue i Chrome
  2. Åbn Finder, og gå til følgende mappe: <brugernavn>/Bibliotek/Programsupport/Google/Chrome/Crash Reports

Mappe med fejlrapporter
  3. Find logfilen for nedbruddet, der slutter med .dmp.
  4. Kopiér filen til en placering, hvor du let kan finde den (f.eks. på skrivebordet).

5. Vedhæft logfilen om nedbruddet i fejlrapporten.

Mozilla Firefox i Mac OS X

1. Åbn Firefox, og gentag trinnene, der forårsager et nedbrud i Flash Player. Den følgende skærm vises.

Fejlvindue i Firefox

Hvis der oprettes en logfil om nedbruddet, vises linket Send fejlrapport. Klik ikke på linket.

Hvis der ikke oprettes en logfil om nedbruddet, vises teksten Ingen rapport. Hvis dette er tilfældet, skal du inkludere alle andre relevante oplysninger i fejlrapporten. Du skal også nævne, at der ikke blev genereret en fejlrapport. Eller fortsæt med trin 2.

2. Åbn Finder, og gå til <brugere>/Bibliotek/Programsupport/Firefox/Crash Reports/pending.

Fejlrapporter i Firefox
  3. Du kan hurtigt finde det seneste nedbrud ved at sortere efter Dato for ændring.
  4. Find logfilen om nedbruddet, der slutter med .dmp, og kopiér den til skrivebordet.
  5. Klik på Send fejlrapport, som blev nævnt i trin 1.
  6. Åbn Firefox, og indtast about:crashes i adresselinjen.

Firefox about:crashes
  7. Klik på det nyeste rapport-id, og kopiér URL-adressen for det seneste nedbrud.
  8. Vedhæft den gemte logfil om nedbruddet eller URL-adressen til nedbruddet i fejlrapporten.

Google Chrome i Linux

Du kan se flere oplysninger om, hvordan logfiler om nedbrud genereres i: Fejlfinding af Chromium-nedbrud.

Vedhæft filen om nedbruddet i fejlrapporten.

Fejlvindue for Chrome i Linux

Mozilla Firefox i Linux

1. Åbn Firefox, og gentag trinnene, der forårsagede nedbruddet i Flash Player. Den følgende skærm vises.

Fejl i Firefox

Hvis der oprettes en logfil om nedbruddet, vises linket Send fejlrapport. Klik ikke på linket.

Hvis der ikke oprettes en logfil om nedbruddet, vises teksten Ingen rapport. Hvis dette er tilfældet, skal du inkludere alle andre relevante oplysninger i fejlrapporten. Du skal også nævne, at der ikke blev genereret en fejlrapport. Eller fortsæt med trin 2.

2. Åbn et vindue med en filbrowser, og kontrollér at Vis > Vis skjulte filer er aktiveret.
  3. Gå til følgende mappe: Start/<brugernavn>/.mozilla/firefox/Crash Reports/pending

Mappe med afventende rapporter
  4. Du kan hurtigt finde den seneste logfil om nedbruddet ved at sortere elementerne Efter dato for ændring.
  5. Find logfilen for nedbruddet, der slutter med .dmp, og kopiér den til en placering, hvor du let kan finde den (f.eks. på skrivebordet).

6. Klik på Send fejlrapport, som blev nævnt i trin 1.
  7. Åbn et vindue i Firefox, og indtast about:crashes i adresselinjen.
  8. Klik på det nyeste rapport-id, og kopiér URL-adressen for det seneste nedbrud.

Markeret rapport-id
  9. Vedhæft logfilen om nedbruddet eller URL-adressen til nedbruddet i fejlrapporten.

Safari i Mac

1. Åbn Safari, og gentag trinnene, der forårsagede et nedbrud i Flash Player.
  2. Gå til følgende mappe:

• Safari 5 eller nyere:  /Brugere/<username>/Bibliotek/Logs/DiagnosticReports
    • Safari 4: /Brugere/<username>/Bibliotek/CrashReporter
  3. Vedhæft de følgende filer sammen med fejlrapporten:

•  Safari 5 eller nyere: plugin-container_<date_time>_<machineName>.crash
    •  Safari 4: Flash Player_<date_time>_<machineName>.crash