I Flash Player 10.1 virker kommandolinjeargumentet for en stille eller uovervåget installation eller afinstallation ikke.

Løsning

Med udgivelsen af Flash Player 10.1 er kommandolinjeargumenterne ændret. Du skal ikke længere bruge argumentet -clean/-force til at gennemtvinge en komplet afinstallation af Flash Player, når det enkeltstående afinstallationsprogram bruges. Når du bruger FlashUtil.exe til afinstallationen, skal du stadig bruge argumentet -force til at udføre en komplet afinstallation.

Bemærk: Argumenterne nedenfor gælder kun for EXE-installationsprogrammet, ikke for MSI-installationsprogrammet.

De nye kommandolinjeargumenter er:

• -install: Udfør en uovervåget installation af Flash Player.
  • -uninstall: Udfør en uovervåget afinstallation af Flash Player.
    • Bemærk: Disse argumenter kan bruges med det enkeltstående afinstallationsprogram eller med FlashUtil.exe i mappen \Macromed\Flash
  • -uninstall {activex | plugin}: Udfør en afinstallation af en bestemt afspiller – enten ActiveX (Internet Explorer) eller et plugin (andre browsere).
    • Bemærk: Dette argument kan bruges med det enkeltstående afinstallationsprogram eller med FlashUtil.exe i mappen \Macromed\Flash.
    • Bemærk: Når du afinstallerer en bestemt afspiller, skal du bruge en bestemt afspillertype med det uovervågede argument -uninstall,. Ellers fungerer afinstallationen ikke, og begge afspillertyper afinstalleres.