Gør følgende for at foretage en uovervåget installation af Flash Player 11.3 på Mac OS:

Bemærk: Den følgende metode er den eneste understøttede metode til uovervåget installation af Flash Player på Mac OS. Andre metoder som f.eks. udpakning og installation af .pkg-filen understøttes eller anbefales ikke.

1. Pak installationspakken til Adobe Flash Player ud (Install Adobe Flash Player.app) fra .DMG-filen.
  2. Åbn et Terminal-vindue, og gå til den mappe, hvor .app-filen er gemt.
    Hvis .app-filen f.eks. er gemt på skrivebordet for den aktuelle bruger, skal du skrive: cd ~/Desktop
  3. Kør installationsprogrammet i .app-filen med følgende kommando:
    sudo ./Install Adobe Flash Player.app/Contents/MacOS/Adobe Flash Player Install Manager -install
  4. Skriv adgangskoden for at fortsætte med installationen.
    Bemærk: Du skal være superbruger for at kunne fortsætte med installationen.