Dette dokument indeholder en liste over de GPU-chipsæt og -grafikdrivere, som ikke understøttes af Stage3D-funktionen, som blev introduceret i Flash Player 11 (skrivebordsprogram) og AIR 3 (skrivebordsprogram). I sådanne tilfælde kører dit indhold stadigvæk, men Flash Player 11 og AIR 3 vil gå tilbage til softwaregengivelse.

Bemærk:

Ved at bruge Stage3D-API'er sikres det, at dit indhold behandles hurtigere (til tider ca. 10 gange hurtigere), selv når der bruges softwarerendering, end med tidligere versioner af Flash Player eller Adobe AIR.

Alle platforme

Ved brug af "Constrained"-profilen til Stage3D:

• Enhver GPU, som ikke understøtter Pixel Shader version 2.0 eller nyere
  • Chrome VIA-chipsæt

Ved brug af "Baseline"-profilen til Stage3D:

• Enhver GPU, som ikke understøtter Pixel Shader version 2.x eller nyere
  • Intel GMA'er, som ikke understøtter Pixel Shader 2.x: 740, i752, IEG, IEG2, GMA 900, GMA 950, GMA 3000, GMA 3100, GMA 3150
  • Chrome VIA-chipsæt

Windows

Ved brug af "Constrained"-profilen til Stage3D – alle grafikdrivere, som er ældre end:

• 1. januar 2006 (Flash Player 11.4/AIR 3.4)
  • 1. januar 2005 (Flash Player 11.4/AIR 3.4) for Intel GMA-baserede kort.

Ved brug af "Baseline"-profilen til Stage3D – alle grafikdrivere, som er ældre end:

• 1. januar 2009 (Flash Player 11/AIR 3)
  • 1. januar 2008 (Flash Player 11.2/AIR 3.2)
  • 1. januar 2006 (Flash Player 11.4/AIR 3.4)
  • NVIDIA-driver 8.17.11.9621
  • NVIDIA-driver 8.17.11.8267
  • Alle Intel GMA-drivere før X.X.10.2021

Mac OS

Ved brug af "Constrained"-profilen til Stage3D:

• Alle Intel GMA'er
  • ATI Radeon X1600
  • ATI Radeon 2400
  • Firefox 3.6 og tidligere
  • Mac OS X 10.5 eller tidligere

Ved brug af "Baseline"-profilen til Stage3D:

• Alle Intel GMA'er
  • ATI Radeon X1600
  • ATI Radeon 2400
  • Firefox 3.6 og tidligere
  • Mac OS X 10.5 eller tidligere

*På Linux understøttes hardwareacceleration kun i Google Chrome.

*Intel HD GPU understøttes fuldt ud i både Mac OS og Windows.

Anbefaling

Opdaterede drivere vil sandsynligvis løse evt. problemer, hvor der gås tilbage til at bruge software. Hvis der stadig gås tilbage til at bruge software efter opdatering af dine drivere, er dit chipsæt sandsynligvis ikke understøttet.

Der er flere oplysninger om opdatering af drivere på disse link:

Fastsættelse af den aktuelle GPU

• Hvis Stage3D køres vha. en DirectX- eller en OpenGL-driver, bruges der en hardwareaccelereret overflade.
  • Hvis Stage3D køres vha. "Software Hw_disabled", bruges der softwaregengivelse.

I SWF-filen nedenfor rapporteres det, om GPU'en på den aktuelle maskine understøtter Stage3D.

Download