Du kan støde på et af følgende problemer, når du bruger Adobe Flash Player:

• Videoen vises ikke.
  • Videoen erstattes af en sort eller hvid firkant.
  • Farverne er klattede.
  • Afspilleren opdeles i to af en grøn linje.
  • Søge-/navigationslinjen mangler eller vises forkert.
  • Afspilningen af videoen stopper, når du ændrer opløsningen (især i fuldskærmstilstand).

Flash Player 10 og senere kan bruge computerens grafikkort til at accelerere videoafkodning. Flash Player 10.2 og senere kan også accelerere videopræsentationen på nogle websteder, så alle aspekter af videoafspilningen accelereres. Hvis du har problemer med videoafspilning i Flash Player, kan der være kompatibilitetsproblemer med driversoftwaren til dit grafikkort. Følg trinnene i dette dokument for at foretage fejlfinding af disse problemer og give Adobe oplysninger, de kan bruge til at forbedre Flash Player.

Kontroller, om du kan se en HTML5-video

Se de følgende videoer i en HTML5-understøttet browser.

Hvis HTML5-videoen vises ok, men du ikke kan se den video, som ikke er i HTML5-format, kan der være et problem med Flash Player. Hvis du ikke kan se nogen af videoerne, kan der være et problem med din enhedsdriver.

Løsning af problemer med videoafspilning

Hvis du har problemer med at afspille video, skal du følge disse trin:

1. Prøv at deaktivere hardwareaccelerationen. Højreklik på Flash Player-logoet nedenfor, og vælg Indstillinger i genvejsmenuen. Fjern markeringen af Aktivér hardwareacceleration (på fanen Skærm), og klik på Luk.

2. Se prøverne på Stage-videoer på Adobes websted.

Hvis deaktivering af hardwareacceleration løser problemet, kan der være et driverspecifikt problem med grafikkortet. Følg anvisningerne nedenfor for at rapportere problemet til Adobe, så de kan se på det.

3. Hvis du bruger Windows, skal du prøve at opdatere driveren.

Windows Update opdaterer ikke enhedsdriverne som standard. Se Microsoft-hjælpeartiklen Opdatere en driver til hardware, der ikke fungerer korrekt for at få oplysninger om, hvordan du opdaterer dine drivere.

Du kan nogle gange få driveropdateringer fra computerproducenten eller fra producenten af grafikkortet:

4. Når du har opdateret driveren (og genstartet computeren, hvis det er nødvendigt), skal du genaktivere hardwareacceleration i Flash Player (ved at følge trinnene ovenfor). Kontrollér, om problemerne med videoafspilning er blevet løst. Hvis de ikke er løst, skal du følge anvisningerne nedenfor for at rapportere problemet.

Rapportering af et problem med videoafspilning til Adobe

Du kan hjælpe Adobe med at arbejde sammen med driverproducenterne om at løse problemerne ved at indsende en rapport eller fejl. Følg vejledningen nedenfor for at indsende oplysninger om driveren til dit grafikkort. Giv også en klar og detaljeret beskrivelse af problemet med de oplysninger, som Adobe skal bruge for at kunne undersøge det nærmere.

Windows-brugere

1. Gå til Start-menuen, og skriv dxdiag i søgefeltet. Eller vælg Kør, og skriv dxdiag.exe i det tekstfelt, som vises.

Skriv dxdiag.exe i tekstfeltet for Kør
  2. I vinduet Diagnosticeringsværktøj til DirectX skal du klikke på Gem alle oplysninger for at gemme diagnosticeringsrapporten i en fil kaldet "DxDiag.txt".

Klik på Gem alle oplysninger
  3. Gem denne fil på skrivebordet, så den er nem at finde igen. Valgfrit: Hvis du hurtigt vil se navnet på, producenten af og driverversionen for dit grafikkort, skal du klikke på fanen Skærm.

Gem filen
  4. Indsend din rapport med problemet, inklusive DxDiag.txt-filen, til Adobe ved at følge disse trin.

Mac OS-brugere

1. Vælg Om denne Mac i Apple-menuen.

Om denne Mac
  2. Klik på Flere oplysninger.

Flere oplysninger
  3. Vælg Arkiv > Arkiver for at gemme systemoplysningerne i en fil. Hvis du vil se versionsnummeret for driveren, skal du vælge Grafik/skærme.

Registrering af grafikkortets navn og video-RAM
  4. Indsend din rapport med problemet, inklusive filen med grafik- og systemoplysninger, til Adobe ved at følge disse trin.

Linux-brugere

1. Åbn Terminal.
  2. Kør "glxinfo > yourtag_glxinfo.txt."
  3. Indsend din rapport med problemet, inklusive glxinfo.txt-filen, til Adobe ved at følge disse trin.

Indsendelse af rapporten med problemet til Adobe

1. Log på Adobe Bugbase med dit Adobe-id og din adgangskode.
    Hvis du ikke har et Adobe-id, skal du oprette et ved at klikke på Opret Adobe-konto.

2. Vælg funktionen til at tilføje en fejl.
  3. Vælg Adobe Flash Player som produktet. Angiv oplysninger som version, produktområde, hyppighed, fejltype, build, sproget for Flash Player, sproget for operativsystemet, browser og platform.
  4. Angiv en titel, en beskrivelse og de trin, der skal udføres for at genskabe problemet.  Kopiér og indsæt de følgende krævede oplysninger:

• Browser og version: <Navnet og versionen for din browser, som vises ovenfor.>
    • URL: <Den komplette URL-adresse på den side, hvor problemet opstår.>
    • Beskrivelse: <En beskrivelse af det problem, du støder på. Specifikke oplysninger er en hjælp til, at Adobe kan diagnosticere problemet. Hvis videoen f.eks. ikke kan afspilles, er videoen så sort, er der artefakter, eller er der tale om en rykvis afspilning? Hvordan ser fejlen ud? Hvad gjorde du, inden problemet opstod? Fungerede nogen del af afspilningen korrekt? Opstår problemet i fuldskærmstilstand eller i browservinduet?>
    • Hardwareacceleration: <Løses problemet ved at deaktivere hardwareacceleration, som beskrevet i fejlfindingstrinnene?>
    • Relateret indlæg i et forum, hvis det er relevant: <Hvis du har føjet et indlæg om dette problem til et forum, skal du inkludere URL-adressen til dit forumindlæg, så Adobe kan spore de relaterede oplysninger.>
  5. Vedhæft diagnosticeringsfilen, og klik på Send.

Yderligere oplysninger