Systemkrav til Adobe Fresco

Computeren skal opfylde de tekniske minimumsspecifikationer, der er beskrevet nedenfor, for at kunne køre og bruge Adobe Fresco.

Gælder for:

Maj 2021-udgivelse (version 2.5)

Systemkrav for tidligere versioner

Understøttede enheder

iPhone

Specifikation

Minimumskrav

Enheder

Følgende enheder:
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 11
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone SE
  • iPhone SE (2020)

Operativsystem

iOS-version 13 eller nyere

Harddiskplads

3 GB kræves for at installere og køre. 16 GB tilgængelig lagerplads anbefales for at sikre bedst mulig ydeevne.

Internet

Internetforbindelse samt registrering er nødvendigt for obligatorisk softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.

Se Apples supportdokumentation for at finde ud af, hvilken iPhone-model du har.

iPad

Specifikation

Minimumskrav

iPad

En af følgende enheder kræves:
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad Air (3. generation)
  • iPad (5., 6., 7. og 8. generation)
  • iPad mini (5. generation)

Operativsystem

iOS-version 13 eller nyere

Harddiskplads

3 GB kræves for at installere og køre. 16 GB tilgængelig lagerplads anbefales for at sikre bedst mulig ydeevne.

Internet

Internetforbindelse samt registrering er nødvendigt for obligatorisk softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.

Pen

Apple Pencil, Apple Pencil (2. generation)

Se Apples supportdokumentation for at finde ud af, hvilken iPad-model du har.

Se Apples supportdokumentation for at finde ud af, hvilken Apple Pencil der fungerer med din iPad.

Windows

Specifikation

Minimumskrav

Operativsystem

Windows 10-version 1903 eller nyere

Grafikprocessor

Intel, Nvidia eller AMD * GPU med Direct X Feature Level 12.1

Grafikdriver

Den nyeste grafikdriver er påkrævet på Windows 10

RAM

8 GB

Harddiskplads

5 GB tilgængelig plads på harddisken til installation

Internet

Internetforbindelse samt registrering er nødvendigt for obligatorisk softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.

Anbefales kraftigt

Perifere inputenheder

Som tegne- og maleapp er Fresco optimeret til brug med en pen. Vi anbefaler at bruge trykfølsomme tablets og penne (for eksempel Wacom-tablets eller Surface Pen). For at få den mest realistiske tegneoplevelse bør du prøve de fuldstændige tegne- og malerfunktioner i Fresco med Wacoms trykfølsomme pennedisplays og tablets, for eksempel Wacom MobileStudio Pro og Wacom Intuos.

* AMD GPU-driver Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.7.1, driverversion 20.20.01.08 (Windows Driver Store Version 27.20.2001.8002) og nyere kræves. Gå til https://www.amd.com/support for at downloade.

Installer den nyeste grafikdriver

Hvis du vil bruge live pensler i Fresco på Windows, skal du sørge for at have installeret den nyeste grafikdriver. Fresco tjekker enhedskompatibiliteten og giver dig besked om at installere den nyeste version af driveren.

1. Download Windows 10-grafikdriveren fra Download-center.
  2. Dobbeltklik på <driverfilnavn>.exe for at installere driveren. Følg instruktionerne på skærmen, og genstart enheden, når installationen er afsluttet.

Sådan bekræfter du installationen:

1. Højreklik på startmenuen i Windows, og klik på Enhedshåndtering
  2. I afsnittet Skærmadapter skal du højreklikke på Intel-grafiknavnet og klikke på Driver

Kontroller, om driverversionen og driverdatoen er den samme, som vises i Download-center.

Aktivér hybridgrafik-tilstand på HP ZBook x2 G4

For at kunne installere Fresco på HP ZBook x2 G4 skal du manuelt aktivere hybridgrafik-tilstand. Genstart enheden, og kør Fresco-installationsprogrammet igen.

1. For at aktivere hybridgrafik-tilstand skal du slukke og tænde for enheden og trykke på Esc-tasten gentagne gange for at åbne startmenuen.
  2. Fra startmenuen skal du trykke på F10 for at åbne BIOS-opsætningsværktøjet.
  3. Klik på Avanceret > Enhedskonfigurationer > Hybridgrafik, og klik derefter på Aktivér.
  4. Klik på Gem, og når du bliver bedt om det, skal du klikke på Gem ændringer og afslutte BIOS.

Alternativt kan du bruge HP Performance Advisor:

1. Installer og start appen HP Performance Advisor.
  2. Klik på fanen Din computer i sidepanelet, og klik på BIOS-indstillinger.
  3. Rul ned og dobbeltklik på Avanceret og dobbeltklik på GFX.
  4. Vælg Hybridgrafik i rullemenuen.
  5. Klik på OK for at genstarte og anvende ændringerne.

Understøttede sprog

Fresco er tilgængelig på følgende sprog på alle understøttede enheder:

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Brasiliansk portugisisk

Dansk

Nederlandsk

Finsk

Italiensk

Norsk

Spansk

Svensk

Koreansk

Forenklet kinesisk

Traditionelt kinesisk

Tjekkisk

Polsk

Russisk

Tyrkisk