Tilføj din egen skrifttype

Find ud af, hvordan du tilføjer dine egne skrifttyper i Fresco på iPad og Fresco på iPhone og gør dem tilgængelige til brug på tværs af alle Creative Cloud-apps.

Du har adgang til tusindvis af skrifttyper direkte fra appen, men du kan også medbringe dine egne skrifttyper i Fresco på iPad og Fresco på iPhone. Skrifttypen føjes til dit Creative Cloud-bibliotek og er derefter tilgængelig i alle Creative Cloud-apps.

Tilføj din egen skrifttype i Fresco
Oplev glæden ved dine egne skrifttyper

Upload en skrifttype direkte fra appen

Udfør trinnene nedenfor for at tilføje din egen skrifttype:

1. Markér teksten, og gør følgende:

• Fresco på iPad: Tryk på panelet Egenskaber på proceslinjen. Gå til afsnittet Tekst, og tryk på pilen ud for rullemenuen Skrifttype.
  • Fresco på iPhone: Tryk på Skrifttyper på proceslinjen.

2. Tryk på +-ikonet på listen Skrifttyper under sektionen Dine skrifttyper, og tryk derefter på Tilføj flere.

Tilføj din egen skrifttype i Fresco
Tilføj dine egne skrifttyper

3. Gennemse dine skrifttypefiler, som er gemt på din iPad eller din iPhone. Tryk på Udført, når du har valgt de skrifttyper, du vil tilføje.
Der vises en dialogboks, der angiver, at de valgte skrifttypefiler er klar til upload. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har alle de nødvendige rettigheder og licenser til at uploade, lagre og få adgang til disse skrifttyper til eget brug i Creative Cloud.

4. Tryk på Tilføj for at begynde at uploade skrifttypefilerne.

5. Når skrifttyperne er valideret og uploadet, kan du se dem på Frescos skrifttypeliste og i Creative Cloud-skrifttypebiblioteket. Dine skrifttyper er nu tilgængelige til brug i andre Adobe Creative Cloud-apps på computer og mobil.

Når du tilføjer en skrifttype fra Creative Cloud-computerappen, kan du administrere skrifttyperne ved hjælp af indstillingen Skrifttyper > Administrer skrifttyper i sidepanelet. Funktionen Administrer skrifttyper er dog endnu ikke tilgængelig i Creative Cloud-mobilappen.

Vis nyligt uploadede skrifttyper

Gør et af følgende, hvis du vil se de skrifttyper, du har tilføjet for nylig:

• Gå til sektionen Seneste i panelet til skrifttypesøgning. Alle skrifttyper, der er tilføjet for nylig, vises.
  • Gå til sektionen Dine skrifttyper, tryk på +, og vælg Vis tilføjede skrifttyper.

Tilføj manglende skrifttyper hurtigt

Hvis du åbner et cloud-dokument, der indeholder skrifttyper, som i øjeblikket ikke er tilgængelige på din enhed, aktiverer Fresco automatisk Adobe Fonts i baggrunden og erstatter den manglende skrifttype med den nærmeste matchende. Se også: Løs fejlmeddelelsen om manglende skrifttyper i computerapps.

Hvis du har den manglende skrifttypefil, kan du straks tilføje den manglende skrifttype i Fresco på iPad eller i Fresco på iPhone.

Fejl ved manglende skrifttype
Tilføj dine skrifttyper, og erstat dem med manglende

Kommer snart

Kom godt i gang med tekster og skrifttyper i Adobe Fresco med Opret tekst og skrifttyper. Grænsefladen i Adobe Fresco er intuitiv. Vi håber, at du vil finde det nemt at slippe din kreativitet løs her.

Har du et spørgsmål eller en idé?

spørg

Hvis du har et spørgsmål eller en idé, du vil dele, så benyt dig af Adobe Fresco Community. Vi vil meget gerne høre fra dig og se dine kreationer.