Løsning af problemet med, at Behance Publish Service-pluginet mangler i Illustrator CC ...

Problem: Behance Publish Service-plugin mangler

Behance Publish Service-pluginet er blevet fjernet fra og med Illustrator CC 2015.3.1.

Løsning

Du kan eksportere tegnebrætter fra Illustrator og overføre dem direkte til din profil på Behance-webstedet – enten som et igangværende projekt eller et projekt.

1. Eksportér det eller de tegnebrætter, du vil dele, til den lokale harddisk fra Illustrator.
  2. Log på https://www.behance.net/ med dit Adobe ID.
  3. Klik på Min portefølje for at se aktive projekter og igangværende projekter.
  4. Klik på Tilføj værk for at overføre de nye tegnebrætter, du eksporterede i trin 1.