Berørt version Relevant operativsystem
Illustrator CC OS X Yosemite 10.10.5

Problem

Adobe Illustrator afsluttes uventet på computere med OS X Yosemite 10.10.5.

Problemet opstår, mens du arbejder på dokumenter, når GPU'en (Graphics Processing Unit) er aktiveret i Illustrator. Problemet kan bl.a. opstå, når du indsætter filer i Illustrator (Filer > Indsæt), panorerer og zoomer på illustrationer eller afslutter en redigeringstilstand i Illustrator (f.eks. Isolation, Mønsterredigering, Symbolredigering osv.).

Løsning: Opgrader til macOS 10.12 Sierra

Opgrader til macOS 10.12 Sierra for at forbedre stabiliteten, når du arbejder i Illustrator CC.