Dette dokument beskriver den opdaterede valgfrie DxfDwg.aip plug-in til Illustrator CS3. Det dækker også installationskrav og installationsproces.

Om denne DXF/DWG plug-in

Denne opdaterede plugin skaber lag i Illustrator CS3, der svarer til lagene i DFX- eller DWG-filen og importerer objekterne i det tilsvarende lag. På grund af forskelle i, hvordan lagene behandles i Illustrator og AutoCAD, kan der dog ændres stablingsrækkefølge af objekter efter at have importeret en DFX- eller DWG-fil med denne plugin.

Installer denne valgfrie plug-in, hvis du vil opretholde laghierarkiet, mens du åbner en DXFor DWG-fil i Illustrator CS3. Denneplug-infungerer for alle sprog og operativsystemer, der opfylder mindste systemkrav til Adobe Illustrator CS3.

Installationskrav

For at bruge DWF / DWG plug-in skal du opfylde følgende krav:

• Illustrator CS3 13,0 eller større installeret
  • Mac OS 1.4.8, Mac OS 10.5, Windows XP med Service Pack 2, eller Windows Vista

Installationsvejledning

1. Download DFX/DWG plugin.

• Til Windows, download DxfDwg.aip.
    • Til Mac OS, download AiCS3dfx.dmg.
  2. Afslut Illustrator CS3 , hvis programmet kører.
  3. Kun Mac: Montering AiCS3dxf.dmg to access the DxfDwg.aip filer.
  4. Gå til "Illustrator Formats" mappen i Illustrator CS3 installationsmappen.

• Standard placering i Windows: C:\Program Files\Adobe Illustrator CS3\Plug-ins\Illustrator Formats
    • Standard placering i Mac OS: /Program/Adobe Illustrator CS3/Plug-ins/Illustrator Formats

Vær venligst opmærksom på, at stinavnene kan være forskellige på din maskine, hvis du har installeret en ikke-engelsk version af Illustrator CS3. I dette tilfælde skal du gå til den relevante tilsvarende mappe.

5. Fjern den eksisterende DxfDwg.aip-fil fra denne mappe, og flyt den til en anden mappe uden for Illustrator-applikationsmappen. Det er ikke nok at omdøbe filen, da Illustrator måske forsøger at indlæse filen uanset filnavn/udvidelse.
  6. Kopier den nye DxfDwg.aip plug-in til Illustrator Formats-mappen.
  7. Start Illustrator CS3.