Se nyhederne i den seneste udgivelse af Illustrator.

Illustrator er nu tilgængelig på iPad!

Oktober 2020-udgivelse (version 1.0)

Illustrator på iPad

Illustrator på iPad giver dig mulighed for at oprette logoer, illustrationer og grafik med vektorers præcision og Apple Pencil og iPad'ens frihed. Med effektive funktioner – gentagelse, punktforløb og muligheden for at få adgang til mere end 17.000 skrifttyper fra Adobe Fonts – har det aldrig været nemmere at få din kreativitet frem inden for nye områder.

Illustrator på computer

Januar 2021-udgivelse (version 25.1)

Gentag objekter

Gentag illustration

Opret øjeblikkeligt gentagne objekter, og administrer deres formater. Vælg Spejlvend for at oprette en illustration, der er symmetrisk perfekt, Radial for at fordele et objekt radialt og Gitter for at oprette flere kopier af et objekt langs et gitter.

Fastgør til glyf

Forbedret fastgørelse af glyf

Funktionen til fastgørelse af glyffer er blevet forbedret for at give dig en bedre oplevelse, specielt når du fastgør objekter til vinkelhjælpelinjer.

Oktober 2020-udgivelse (version 25.0)

Skift farve på illustration

Skift farve på illustration

Illustrator udtrækker nu automatisk farvetemaer fra vektor- eller rasterobjekter. Du kan nemt anvende disse temaer på dine design.

Cloud-dokumenter

Forbedrede cloud-dokumenter

Integrer Photoshop-cloud-dokumenter i dine cloud-dokumenter. Vis og vend tilbage til en ældre version efter behov.

Fastgør til glyf

Automatisk fastgørelse af glyf

Placer nemt tekst og andre objekter nøjagtigt rundt om rammen omkring live tekst ved hjælp af autohjælpelinjer for glyffer.

Tekstjustering

Forbedret tekst

Indstil skriftstørrelse baseret på højdereferencer, juster objekter med visuelle glyfgrænser, og juster tekst lodret i en tekstramme.

Tidligere versioner

Illustrator på computer