ink-slide-3

Det skal du bruge

gen_step1_b_20

iPad

iPad 4, iPad Air 1, iPad Mini eller iPad Mini med Retina-skærm. Er du ikke sikker på, hvilken iPad du har?

Tjek nu

gen_step2_b_20

Apps

Adobe Illustrator Draw og Photoshop Sketch.

Download nu

gen_step3_b_20

Creative Cloud

Alle Creative Cloud-medlemskabsniveauer fungerer, herunder gratisabonnementet.

Tilmeld dig nu

gen_checkbox_b_20

Kom i gang

Selvstudier, der hjælper dig med at komme i gang.

Se nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken hardware kræves der for at bruge Ink og Slide?

Ink og Slide er designet til at fungere med iPad 4, iPad Air 1, iPad Mini eller iPad Mini med Retina-skærm. (Bemærk: Der er et kendt, midlertidigt problem med iPad Air 2, hvor Ink stopper med at tegne midt i en streg). Ink og Slide er ikke kompatible med iPad Pro eller femte generation og nyere iPads.

Vil du tjekke, hvilken iPad du har? Besøg webstedet her, og find ud af det.

Hvilken software har jeg brug for?

Ink og Slide er designet til at fungere med Adobe Illustrator Draw og Photoshop Sketch.

Hvor kan jeg finde oplysninger om køb af Ink og Slide?

Ink og Slide sælges af Adonit, som vi har samarbejdet med for at skabe Ink og Slide. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte Adonit på help@adonit.net.

Kan jeg returnere produktet?

Adobe Ink og Slide har en 30-dages "ingen spørgsmål"-returpolitik og 1 års garanti. Hvis du vil returnere produktet, skal du gå til Adonit Returns-siden.

Hvad betyder "Creative Cloud-tilknyttet"?

Adobe Ink opretter forbindelse til Creative Cloud, så du kan bruge dine favorittegninger, -fotos, Color-temaer – og endda kopiere og indsætte illustrationer – på tværs af flere enheder. Når Ink er installeret, og registreringsprocessen er gennemført, er pennen fast tilknyttet din Creative Cloud-konto.

Beskytter Adobe Ink-brugernes identiteter?

Ja. Adobe beskytter Ink-brugernes identitet. Under fremstillingsprocessen tildeles hver pen et unikt id. Når du logger ind på Creative Cloud med Ink ved hjælp af Adobe Illustrator Draw eller Adobe Photoshop Sketch, er pennens unikke id knyttet til din Creative Cloud-konto.

Hvis jeg mister min Adobe Ink, kan jeg så få den tilbage vha. GPS?

Nej, Adobe Ink har ikke et GPS-link.

Hvad er Cloud Clipboard? Hvordan adskiller det sig fra filer, der gemmes i Creative Cloud?

Med Cloud Clipboard kan du hurtigt gemme og hente kreative aktiver – -tegninger, fotos og dit foretrukne indhold – vha. menuen Pen Tip (pennespids). Du kan kopiere indhold ved at trykke på Inks knap, mens spidsen er placeret på skærmen.

Udklipsholderens indhold vises i appens tegningsvisning, og du kan navigere ved hjælp af berøringsbevægelser ved at strejfe fra venstre mod højre. Et hurtigt tryk på et stykke indhold sætter det i kø, så du kan indsætte det.

Skal jeg have et Creative Cloud-medlemskab for at kunne bruge Ink og Slide?

Du kan godt bruge Adobe Ink og Slide uden et Creative Cloud-medlemskab. Men Cloud Connected-funktionerne, f.eks. menuen Pen Tip (pennespids) med adgang til Color-temaer, Cloud Clipboard og deling på Behance, er ikke tilgængelige.

De apps, der understøtter Ink og Slide – Adobe Illustrator Draw og Adobe Photoshop Sketch – kræver et Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke har et medlemskab, kan du tilmelde dig gratis direkte inde fra programmerne.

Hvilke Creative Cloud-medlemskabsløsninger understøtter Adobe Ink og Slide?

Ink og Slide kan bruges med enhver Creative Cloud-konto. Det gælder både gratis og betalte medlemskaber.

Hvordan aktiverer jeg Adobe Ink?

Hold knappen på Adobe Ink inde i 3 sekunder. LED'erne lyser i en regnbuesekvens, mens Adobe Ink tændes.

Hvordan forbinder jeg Ink til en app på min iPad?

1. Åbn en app, der er kompatibel med Ink og Slide.
  2. Tryk på menuen Pen.
  3. Hold pennespidsen på målet på skærmen for at parre det med din iPad.

Indikatoren lyser kortvarigt grønt, når Adobe Ink har opnået forbindelse.

Du behøver ikke at parre Slide. Placer det på skærmen for at begynde at bruge det med en kompatibel app.

Hvordan konfigurerer jeg Adobe Ink?

Når du har parret Adobe Ink med din iPad, skal du forbinde det med Adobe Creative Cloud og angive de ønskede indstillinger.

1. Åbn en app, der er kompatibel med Ink og Slide.
  2. Tryk på menuen Pen.
  3. Tryk på Setup Ink (konfigurer Ink).
  4. Vælg en identitetsarve på hjulet, og tryk på Næste.
  5. Angiv et navn til dit Adobe Ink. Tryk på Næste.
  6. Vælg en indstilling, der angiver, hvordan du normalt holder Adobe Ink. Tryk på Næste.
  7. På skærmen Connect to Creative Cloud (opret forbindelse til Creative Cloud) skal du trykke på OK, Let's Go (OK, lad os komme i gang).
  8. Et afslutningsskærmbillede viser dine indstillinger. Tryk på Luk.

Findes der ressourcer, der kan hjælpe mig med at komme i gang med Ink og Slide?

Det er nemt at komme i gang. Vejledningen til hurtig start. Hvis du vil lære de grundlæggende ting, kan du også finde detaljerede selvstudier.

Hvordan kontrollerer jeg, om Adobe Ink er opladet?

Adobe Inks batteristatus vises i de tilsluttede apps. Tryk på statusmenuen Pen for at se batteriindikatoren ud for ​​pennens navn. Hvis batteriet er for svagt til at fungere, blinker indikatoren rødt to gange.

Hvordan slukker jeg for Adobe Ink?

Det er normalt ikke nødvendigt at slukke for Adobe Ink, fordi den automatisk går i dvale. Hvis du finder et behov for at slukke den, skal du holde knappen inde i 15 sekunder eller længere uden at røre pennespidsen. Indikatoren blinker rødt to gange, lige før pennen slukker.

Hvordan konfigurerer jeg Adobe Slide?

Adobe Slide kan bruges direkte fra alle understøttede apps. Du skal hverken oplade, tænde for eller endda forbinde Adobe Slide til en app. Placer den på skærmen for at bruge den en kompatibel app.

Hvordan identificerer jeg min Adobe Ink?

Når du har konfigureret Adobe Ink, skal du dobbeltklikke på Adobe Ink-knappen. Indikatoren lyser med den brugerdefinerede identitetsfarve, du har defineret.

Hvem kan jeg kontakte angående support til Ink og Slide?

Støtte til Ink og Slide leveres af vores partner Adonit. Kontakt deres supportteam på help@adonit.net, hvis du ønsker hjælp til fejlfinding af et problem med enten pennen eller linealen. Hvis du har problemer med Adobe-mobilapps, skal du kontakte Adobe Support.

Jeg kan ikke oprette forbindelse til en app på min iPad.

Adobe Ink opretter forbindelse til din iPad via Bluetooth 4.0. Opret forbindelse til Adobe Ink vha. en kompatibel app, f.eks. Adobe Photoshop Sketch eller Adobe Illustrator Draw. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse, skal du kontrollere følgende:

• Adobe Ink er opladet og tændt.
  • Din iPad er kompatibel. Du kan få mere at vide i oplysningerne om hardware- og softwarekompatibilitetsoplysningerne i starten af dette Ofte stillede spørgsmål-dokument.
  • Appen understøtter Ink og Slide
  • Bluetooth er aktiveret. Prøv at genstarte Bluetooth.
  • Prøv at tilslutte en anden enhed til din iPad via Bluetooth for at kontrollere, om Bluetooth fungerer.
  • Prøv at slutte Adobe Ink til en anden iPad – eksempelvis din vens. Appene Adobe Photoshop Sketch og Adobe Illustrator Draw er gratis, så din ven kan også hente dem.

Prøv at genstarte både iPad'en og Adobe Ink. Hvis du fortsat har problemer med at parre Adobe Ink og din iPad, skal du kontakte Adonits supportteam på help@adonit.net.

Min Adobe Ink kan ikke oplades.

Adobe Ink oplades, når den sidder i ladestationen og er tilsluttet. Indikatoren på ladestationen blinker rødt, når Adobe Ink oplades. Når batteriet er ladet mere end 80 % op, lyser indikatoren i regnbuens farver.

Hvis din Ink ikke lades op, skal du prøve følgende:

• Kontroller, at du har fjernet den gennemsigtige beskyttelsesmærkat bag på pennen.
  • Kontroller, at USB-kablet er tilsluttet korrekt.
  • Kontroller, at USB-porten på din computer eller hub fungerer korrekt. Prøv at tilslutte en anden USB-enheden for at kontrollere det.
  • Prøv at oplade via en USB-adapter til en stikkontakt i stedet for via en computer eller USB-hub.
  • Kontroller, om der er fejl på USB-kablet. Prøv at bruge et kabel fra en anden enhed, f.eks. en telefon eller kamera.

Hvis du fortsat har problemer med at oplade Adobe Ink, skal du kontakte Adonits supportteam på help@adonit.net.

Bemærk:

Adobe Slide skal ikke oplades.

Jeg kan ikke oprette forbindelse mellem Adobe Ink og Creative Cloud.

Adobe Ink bruger din iPads Wi-Fi- eller mobilforbindelse til at kommunikere med Adobe Creative Cloud. Prøv følgende fremgangsmåde:

1. Kontroller, at du har adgang til Creative Cloud fra din iPad. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til webstedet, er der muligvis et problem med internetforbindelsen.
  2. Log ind på Creative Cloud-webstedet med dit Adobe ID. Hvis du har brug for hjælp til dit Adobe ID og din adgangskode, skal du gå til Hjælp til Adobe ID.

Hvis du kan logge ind på Creative Cloud-webstedet, men stadig ikke kan bruge Adobe Ink sammen med din Creative Cloud-konto, skal du kontakte Adobe Support.

Jeg har problemer med at bruge Ink sammen med min iPad Air 2.

Der er et kendt problem, der af og til optræder med iPad Air 2, hvor Ink ophører med at tegne midt i et strøg. Efter at have undersøgt problemet grundigt er det vores opfattelse, at problemet skal løses af Apple, og vi arbejder sammen med dem for at løse problemet så hurtigt som muligt.