Efter at du har opgraderet til Windows 10, vises fejlmeddelelsen "Uventet fejl ved åbning af katalog. Kataloget kunne ikke åbnes pga. en uventet fejl", når du åbner et katalog i Lightroom.

Løsninger

Løsning 1: Kør Lightroom som administrator.

1. Åbn mappen Programmer/Adobe/Adobe Lightroom.
  2. Højreklik på filen Lightroom.exe.
  3. Vælg Kør som administrator.

Løsning 2: Rediger tilladelserne til katalogets mappe.

1. Vælg den mappe, som kataloget ligger i. Det er som standard i mappen Billeder/Lightroom.
  2. Højreklik på mappen.
  3. Vælg Egenskaber > Sikkerhed > Rediger.
  4. Vælg dit brugernavn under Navn på gruppe eller bruger, og klik på Fuld kontrol under Tilladelser.
  5. Klik på Anvend, og klik derefter på OK for at lukke dialogboksene.