Jeg er et betalende Creative Cloud-medlem, og jeg har installeret Lightroom. Hvordan opdaterer jeg Lightroom via Creative Cloud?

Hvis du allerede har en prøveversion eller en købt version af Lightroom installeret, så behøver du ikke at afinstallere det. Vælg muligheden for at installere Lightroom enten gennem Creative Cloud-skrivebordsappen eller gennem Creative Cloud Download Center. Det opgraderer din prøveversion eller din købte version til den fuldt licenserede version, som er en del af dit medlemskab.

Hvorfor kan jeg ikke se Lightroom i Creative Cloud-skrivebordsappen?

Hvis du er betalende Creative Cloud-medlem, kan du muligvis ikke se Lightroom i Creative Cloud, hvis computeren ikke opfylder systemkravene. Kontrollér, at dit system møder degrundlæggende systemkrav for den nyeste udgivelse af Lightroom.

Hvis du bruger en prøveversion af Creative Cloud, så er Lightroom-prøveversionen ikke tilgængelig gennem Creative Cloud. Den er dog tilgængelig som en enkeltstående prøveversion. Se Download af Lightroom-prøveversionen vises ikke | Creative Cloud-skrivebordsapp.

Bemærk:

Lightroom kræver et 64-bit-kompatibelt styresystem.

Hvorfor overtager Creative Cloud-versionen af Lightroom ikke serienummeret fra min tidligere købte version af Lightroom?

Du kan ikke bruge serienummeret fra en tidligere købt version af Lightroom, når du installerer Creative Cloud-versionen af Lightroom. Du får Creative Cloud-produktlicenserne gennem dit Adobe ID. Selvom en Lightroom Creative Cloud-installation omfatter et serienummer, benyttes det kun til registrering og ikke til installation.

Kan jeg installere Lightroom på en brugerdefineret placering gennem Creative Cloud?

Du kan godt installere Lightroom CC 2015 på en brugerdefineret placering.

Tidligere versioner af Lightroom (5.0 og ældre) skulle installeres på det lokale drev og kunne ikke installeres på en brugerdefineret placering som andre Creative Cloud-apps.

Kan jeg ændre det sprog, Lightroom er installeret med?

Photoshop Lightroom CC/Lightroom 6 findes på følgende sprog: Deutsch; English; Español; Français; Italiano; Nederlands; Português (Brasil); Svenska; 日本語; 简体中文; 繁體中文, 한국어

Du kan ændre sproget under Skift sprogindstilling.

Modtager jeg kommende opdateringer for Lightroom som en del af mit Creative Cloud-medlemskab?

Ja. Som en del af dit Creative Cloud-medlemskab, fortsætter du med at modtage kommende opdateringer til Lightroom.

Kan jeg stadigvæk købe Lightroom udenom Creative Cloud?

Ja. Lightroom vil stadig være tilgængelig som et enkeltstående produkt, som kan købes med en traditionel licens uden slutdato.

Er der andre Lightroom-funktioner tilgængelige udelukkende for Creative Cloud-medlemmer?

Lightroom mobile er udelukkende til Creative Cloud.

Fra og med Lightroom CC (2015.1)-opdatering er følgende funktioner udelukkende til Creative Cloud-medlemmer:

• Fjern tåge
  • Lokale justeringer for sort/hvid

Hvordan bruger jeg Lightroom med Creative Cloud?

• Kan man gemme sit Lightroom-katalog i lageret på 20 GB, som man får med sit Creative Cloud-medlemskab? Nej, du kan ikke gemme Lightroom-kataloger i Creative Cloud, og du kan heller ikke gemme et Lightroom-katalog på et netværksdrev. Du skal gemme Lightroom-kataloger på din computer eller en lokalt forbundet harddisk.
  • Udløber mit Lightroom-katalog, hvis jeg afmelder mit Creative Cloud-medlemskab? Nej, kataloget udløber ikke.
  • Mister jeg billeder, hvis jeg afmelder mit Creative Cloud-medlemskab? Nej. Lightroom ændrer ikke placeringen af dine billeder. De beholder den placering, du valgte, da du downloadede dem til computeren eller importerede dem til Lightroom.
  • Er der en eksporterbar Publishertjeneste i Lightroom til at publicere til Creative Cloud?Der er i øjeblikket ikke nogen specifik Publishertjeneste til Creative Cloud eller Business Catalyst.
  • Kan jeg gemme mine Lightroom-billeder i Creative Cloud? Nej, du skal gemme dine originale billeder lokalt på din computer, et eksternt drev eller et netværksdrev. Lightroom opretter og synkroniserer Smart-forhåndsvisninger på computeren og mobilenheden. Smart-forhåndsvisninger er gengivelser af de originale billeder og giver dig mulighed for at foretage ikke-destruktive redigeringer, så du altid kan vende tilbage til det originale billede. De originale filer bliver liggende på computeren, og de bliver ikke lagret, synkroniseret eller benyttet af Lightroom til mobil. Lightroom til mobil bør ikke benyttes som backupfunktion.
  • Overføres den redigering, jeg foretager med prøveversionen af Lightroom, til Creative Cloud-versionen? Ja. Det katalog, hvor alle dine redigeringer i Lightroom er gemt, forbliver intakt, når du bruger Creative Cloud-versionen af Lightroom.
  • Du kan få flere oplysninger om Lightroom til mobil i Ofte stillede spørgsmål om Adobe Lightroom til mobil.