Få mere at vide om, hvordan du annullerer dit abonnement (medlemskab), og om refusion og gebyr for opsigelse før tid.

Sådan annullerer du

Hvis du har købt direkte fra Adobe

Du kan når som helst annullere abonnementet på din Creative Cloud-plan Her kan du finde ud af, hvordan du gør:

1. Log ind på din Adobe ID-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode.

2. Klik på Administrer plan for det planabonnement, du vil annullere, under Planer.

Hvis Administrer plan ikke vises, skal du kontakte Adobe Kundepleje for at annullere dit abonnement.

Administrer-plan
  3. Klik på Annuller plan under Plan og betaling.

Annuller-plan

Bemærk:

lande, som betjenes af Digital River, Adobes e-handelspartner, er det ikke muligt at foretage ændringer online. Kontakt Adobe Kundepleje for at annullere dit abonnement.

4. Angiv grunden til, at du vil annullere, og klik derefter på Fortsæt.

5. På den efterfølgende skærm kan du vælge en anden plan, beholde din plan, fortsætte med annulleringen eller chatte med Adobe Kundepleje.

Hvis du fortsætter med annulleringen, vil du modtage en bekræftelse via e-mail om, at annulleringen er fuldført.

Bemærk:

Gå til siden Creative Cloud-planer, hvis du vil starte en ny Creative Cloud-plan.

Hvis den er købt hos en forhandler (Amazon, iTunes, Best Buy osv.)

Hvis du har købt din plan fra en anden sælger end Adobe, skal du kontakte sælgeren for at få hjælp.

Hvis du har købt et Creative Cloud for teams-abonnement

Hvis du vil opsige et Creative Cloud for teams-abonnement, skal du kontakte Adobe Kundepleje.

Hvad sker der, når jeg annullerer?

Får jeg refusion?

Årsabonnement (månedlig betaling)

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter din ordre, får du fuld refusion.

Hvis du annullerer efter 14 dage, vil tjenesten fortsætte indtil udgangen af den pågældende måneds faktureringsperiode, og du blive opkrævet et gebyr for opsigelse før tid på 50 % af din resterende kontraktlige forpligtelse. Hvis du for eksempel har 5 måneder tilbage af din kontrakt, når du annullerer, og du betaler 200 kroner om måneden, skal du betale 50 % af restsaldoen på 1000 kroner = 500 kroner i gebyr for opsigelse før tid.

Årsabonnement (forudbetalt)

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter din ordre, får du fuld refusion. Hvis du annullerer efter 14 dage, kan betalingen ikke refunderes, og tjenesten fortsætter indtil udgangen af kontraktperioden.

Månedligt abonnement

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter din ordre, får du fuld refusion. Hvis du annullerer efter 14 dage, kan betalingen ikke refunderes, og tjenesten fortsætter indtil udgangen af den pågældende måneds faktureringsperiode.

Bemærk:

Tilbagebetalingen gælder kun for 14 dage efter det oprindelige køb og ikke for efterfølgende fornyelser.

Forstå abonnementsvilkårene for Creative Cloud, og hvordan de påvirker refusion.

Omkostningsfri medlemskabsfordele efter annullering

• Efter du har annulleret, vil du fortsat have adgang til et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab.
  • Hvis du har gemt dit arbejde på computeren, vil du fortsat have adgang til disse filer på din egen enhed.
  • Du har ikke længere adgang til dine Creative Cloud-programmer og heller ikke til de fleste af de tjenester, der er inkluderet i dit betalte Creative Cloud-planabonnement.
  • Din tilladte lagerplads i skyen vil blive reduceret til 2 GB. Hvis du er over din lagergrænse, har du 90 dage til at reducere din onlinebrug. Efter 90 dage kan du miste adgangen til nogle af eller alle dine filer, der er gemt på Creative Cloud-serverne. Du kan få mere at vide om dit lager i Hvordan ved jeg, hvor meget lager jeg har brugt?
  • Du vil fortsat have adgang til den gratis Adobe XD-begynderplan og den gratis Premiere Rush CC-begynderplan.

Er du Lightroom CC-bruger eller Lightroom Classic CC-bruger?

• Lightroom CC: Adobe vil fortsætte med at gemme dine originale billeder i et år efter udløbet af dit medlemskab. I denne periode kan du fortsat starte Lightroom CC for at downloade dine originale filer fra vores cloud-tjenester.
  • Lightroom Classic CC: Du har stadig adgang til alle dine fotos på din lokale harddisk på computeren via Lightroom. Du kan fortsætte med at importere og organisere fotos samt udlæse dine redigerede fotos via Eksport, Udgiv, Udskriv, Web eller Diasshow. Adgang til udviklings- og kortmodulerne og Lightroom for mobile er ikke tilgængelig, når dit medlemskab slutter.