Få mere at vide om, hvordan du annullerer dit abonnement (medlemskab), og om refusion og gebyr for opsigelse før tid.

Annuller en plan, der er købt fra en butik

Hvis du har købt din Creative Cloud-plan fra en butik (f.eks. Amazon, App Store, Google Play eller Best Buy), skal du kontakte forhandleren for at få hjælp.

Annuller en plan, der er købt direkte hos Adobe

Hvis du vil annullere din Creative Cloud for individuals-plan eller omkostningsfri testversion fra din Adobe-konto, skal du følge disse trin:

1. Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (din e-mail) og din adgangskode.

2. Under Mine planer skal du klikke på Administrer plan for den plan, du vil annullere.

Administrer plan

Kan du ikke se valgmuligheden Administrer plan? Kontakt os for at annullere dit abonnement.

3. Under Plan og betaling skal du klikke på Annuller plan.

Annuller plan

Kan du ikke se valgmuligheden Annuller plan? Kontakt os for at annullere dit abonnement.

4. Angiv grunden til annulleringen, og klik derefter på Fortsæt.

5. På den efterfølgende skærm kan du vælge en anden plan, beholde din plan, fortsætte med annulleringen eller chatte med Adobe Kundepleje.

Hvis du fortsætter med annulleringen, vil du modtage en bekræftelse via e-mail om, at annulleringen er fuldført.

Bemærk:

Efter du har annulleret dit Creative Cloud-abonnement, vil du fortsat have omkostningsfri medlemskabsfordele.

Annuller en teams-plan

Hvis du vil annullere et Creative Cloud for teams-abonnement, skal du kontakte os.

Er jeg berettiget til en refusion?

Årsabonnement (månedlig betaling)

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter din ordre, får du fuld refusion.

Hvis du annullerer efter 14 dage, vil tjenesten fortsætte indtil udgangen af den pågældende måneds faktureringsperiode, og du vil blive opkrævet et gebyr for opsigelse før tid på 50 % af din resterende kontraktlige forpligtelse. Hvis du f.eks. har 5 måneder tilbage af din kontrakt, når du annullerer, og du betaler 200 kroner om måneden, skal du betale 50 % af restsaldoen på 1000 kroner = 500 kroner i gebyr for opsigelse før tid.

Årsabonnement (forudbetalt fuldt ud)

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter din ordre, får du fuld refusion. Hvis du annullerer efter 14 dage, kan betalingen ikke refunderes, og tjenesten fortsætter indtil udgangen af kontraktperioden.

Månedligt abonnement

Hvis du annullerer inden for 14 dage efter din ordre, får du fuld refusion. Hvis du annullerer efter 14 dage, kan betalingen ikke refunderes, og tjenesten fortsætter indtil udgangen af den pågældende måneds faktureringsperiode.

Bemærk:

Tilbagebetalingen gælder kun for 14 dage efter det oprindelige køb og ikke for efterfølgende fornyelser.

Forstå abonnementsvilkårene for Creative Cloud, og hvordan de påvirker refusion.

Hvad sker der, når jeg annullerer?

Efter du har annulleret dit Creative Cloud-abonnement, har du ikke længere adgang til dine Creative Cloud-programmer og heller ikke til de fleste af de tjenester, der er inkluderet i dit betalte Creative Cloud-abonnement.

Omkostningsfri medlemskabsfordele

Efter du har annulleret dit Creative Cloud-abonnement, vil du fortsat have omkostningsfri medlemskabsfordele.

Creative Cloud-lager

Efter annulleringen reduceres dit tilladte cloud-lager til 2 GB. Hvis du er over din lagergrænse, har du 90 dage til at reducere din onlinebrug. Efter 90 dage kan du miste adgangen til nogle af eller alle dine filer, der er gemt på Creative Cloud-serverne. Du kan få mere at vide om dit lager i Hvordan ved jeg, hvor meget lager jeg har brugt?

Hvis du har gemt dit arbejde på computeren, vil du fortsat have adgang til disse filer på din enhed.

Lightroom-billeder

Adobe vil fortsætte med at gemme dine originale billeder i et år efter udløbet af dit medlemskab. I denne periode kan du fortsat starte Lightroom for at downloade dine originale filer fra vores cloud-tjenester.

Lightroom Classic-billeder

Du har fortsat adgang til alle dine fotos på din lokale harddisk via Lightroom til computer. Du kan fortsat importere og organisere fotos og udlæse dine redigerede fotos via Eksport, Udgiv, Udskriv, Web eller Diasshow. Adgang til udviklings- og kortmodulerne og Lightroom til mobilenheder er ikke tilgængelig, når dit medlemskab slutter.