Find ud af, hvordan du modtager sms'er om transaktioner på din Adobe-konto.

Adobe sender af og til e-mails om transaktioner på din konto, f.eks. faktureringsproblemer og sikkerhedsadvarsler. Disse e-mails sendes til den e-mailadresse, der er tilknyttet din Adobe ID-konto. Du kan også vælge at få sms'er på din mobiltelefon om disse transaktioner.

Aktivér sms'er

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode.

2. Klik på Kommunikation i navigationslinjen øverst.

Vælg Kommunikation i navigationslinjen.
  3. I afsnittet Kontorrelaterede meddelelser skal du vælge Mobilmeddelelser

Markér afkrydsningsfeltet Mobilmeddelelser
  4. Du bliver bedt om at bekræfte, at du vil aktivere meddelelser på den mobiltelefon, der er tilknyttet din konto.

Bemærk:

Hvis du ikke allerede har en mobiltelefon tilknyttet din konto, bliver du bedt om at tilføje dit mobilnummer først.

Bekræft, at du vil aktivere sms'er på din mobiltelefon
  5. Der vises en meddelelse, der bekræfter, at mobilmeddelelser er blevet aktiveret for din konto.

Deaktiver sms'er

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode.

2. Klik på Kommunikation i navigationslinjen øverst.

Vælg Kommunikation i navigationslinjen.
  3. I afsnittet Kontorrelaterede meddelelser skal du fravælge Mobilmeddelelser

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Mobilmeddelelser
  4. Du bliver bedt om at bekræfte, at du vil deaktivere meddelelser på den mobiltelefon, der er tilknyttet din konto.

5. Der vises en meddelelse, der bekræfter, at mobilmeddelelser er blevet deaktiveret for din konto.