line_mnemonic_no_shadow_128px

Adobe Line er en genopfindelse af traditionelle tegneredskaber som linealer, vinkellinealer og formskabeloner til den mobile verden.

Generelle oplysninger

Hvorfor blev Adobe Line fjernet fra App Store?

Det skabte forvirring, at der var tre tegne-apps med overlappende funktioner. De unikke funktioner i Line er nu indarbejdet i Photoshop Sketch og Illustrator Draw, så det er nemmere at udarbejde udtryksfulde tegninger og smukke vektorbaserede illustreringer.

Line-brugere har fortsat adgang til appen. Der vil dog ikke udvikles nyt indhold eller ydes support til Line, og appen fjernes fra appbutikken den 5. oktober.

Du kan læse mere om udtryksfulde maleværktøjer i Photoshop Sketch og installation af appen her: https://www.adobe.com/dk/products/sketch.html.

Du kan læse mere om vektorbaseret tegning i Adobe Draw og installation af appen på vores hjemmeside: https://www.adobe.com/dk/products/draw.html.

Hvilke funktioner fra Line er flyttet til Photoshop Sketch og Adobe Illustrator Draw?

Sketch understøtter:

• Blyanten i Line samt markører.
  • Perspektiv og gitre til grafer.
  • Projekter i Line (kan importeres til Sketch).

Draw understøtter:

• Perspektiv og gitre til grafer

Kan nuværende Line-brugere benytte appen, når den ikke længere er i App Store?

Ja. Nuværende brugere kan fortsat installere og bruge Illustrator Line.

Kan jeg installere Line, når den ikke længere er i App Store?

Ja, hvis du tidligere har installeret Line, kan du fortsat bruge det – men der vil ikke komme nye opdateringer eller fejlrettelser. Sådan installeres appen på andre kompatible enheder:

1. Gå til App Store
  2. Gå til Købte
  3. Vælg Ikke på denne iPad

På denne liste finder du Line, hvorfra du kan installere det.

Skal jeg have en Creative Cloud-konto for at bruge Line?

Du skal have enten et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskab. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du tilmelde dig og få et gratis Creative Cloud-medlemskab.

Hvor kan jeg finde flere oplysninger om Line?

Du kan få flere oplysninger om Line på disse websider:

Hvor kan jeg finde hjælp og support til Adobe Illustrator Line?

Sådan bruger du Adobe Illustrator Line

Kan jeg tilgå eksisterende illustrationer fra Line i Sketch?

Ja. Alle illustrationer fra Line kan tilgås fra Sketch. Du kan importere dem ved at gå ind i Indstillinger og trykke på 'Importér projekter'.

Hvordan tilføjer eller redigerer jeg et projekt?

Du kan gruppere skitser i projekter. Du kan omorganisere skitserne i et projekt eller omdøbe projektet.

• Tryk på ikonet + på linjen til venstre for at tilføje et nyt projekt. Et nyt projekt med fem tomme
Tryk på ikonet Rediger øverst i projektlinjen for at redigere et projekt.
  • Tryk på navnet, hvis du vil omdøbe projektet.
  • Træk i håndtagene, når du vil omorganisere tegningerne i projektet.

Hvordan sletter jeg skitser i et projekt?

1. Tryk på ikonet Rediger i et projekt.
  2. Tryk på en skitse for at markere den. Du kan også markere flere skitser ad gangen.
  3. Tryk på ikonet Slet.

Hvordan deler jeg et projekt på Behance?

1. Tryk på ikonet Del i projektbanneret.
  2. Tryk på Fortsæt for at dele. Tegningerne i det aktuelle projekt vises.
  3. Tryk på Rediger for at tilføje eller fjerne tegninger. Du kan også tilføje andre filer fra Creative Cloud og kamerarullen – eller endda tage et billede med kameraet. Tryk på Fortsæt.
  4. Markér et coverbillede, og tryk på Fortsæt.
  5. Indtast oplysningerne, og tryk på Udgiv.

Hvordan tilføjer jeg mine farvetemaer fra Creative Cloud-bibliotekerne?

Du kan anvende farvetemaer, som er blevet oprettet med Adobe Color-appen.

1. Tryk på ikonet for Adobe Color for at åbne panelet Farvetemaer.
  2. Tryk på + for at tilføje farvetemaer.
  3. Tryk på Min farve, og tryk på farvetemaerne for at vælge dem.
  4. Tryk på Acceptér for at tilføje de markerede farvetemaer.

Hvordan tilføjer jeg former fra Creative Cloud-bibliotekerne?

Du kan bruge de former, du har føjet til Creative Cloud-bibliotekerne i Adobe Illustrator Line.

1. Tryk på ikonet Former i øverste linje på en tegning. Ruden Former åbnes.
  2. Tryk på Mit bibliotek. Tryk på Skift bibliotek for at vælge et andet bibliotek.
  3. Brug Adobe Slide eller Touch Slide til at bladre gennem formerne i biblioteket og placere dem på lærredet.
  4. Tryk to gange på formen for at tilføje den.

Hvordan tilføjer jeg ressourcer fra Creative Cloud Market?

Du kan downloade en ressource fra Creative Cloud Market, føje den til et bibliotek og placere den på en tegning.

1. Tryk på ikonet Tilføj lag, og vælg derpå Marked.
  2. Find en ressource, og tryk på Download.
  3. Vælg et Creative Cloud-bibliotek. Du kan også oprette et bibliotek.
  4. Tryk på Åbn. Ressourcen placeres i tegningen.
  5. Juster lagets opacitet, og tryk på Sæt ind i baggrund.

Hvordan sender jeg en tegning til en computer?

Hvis du har behov for det, kan du sende en tegning til Photoshop CC eller Illustrator CC for at redigere den eller give den ekstra finish.

1. Tryk på Del.
  2. Tryk på Send til Photoshop eller Send til Illustrator.
Photoshop eller Illustrator åbnes, og derefter åbnes tegningen. Du skal være logget på Creative Cloud på computeren, og det rigtige program skal være installeret på computeren.