Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Adobe Muse sælges som abonnement for at give Adobe Muse-teamet mulighed for at foretage forbedringer hurtigt og reagere bedre på de evigt skiftende webteknologier.

Hvis du er Adobe Muse-abonnent, kan du være med til ar skabe fremtidige versioner ved at deltage i Adobe Muse-betaprogrammet. Hvis du foretager en mindre ændring i dine indstillinger af Adobe Muse-softwaren, kan du aktivere Adobe Muse-betasoftwaren til installation, hver gang teknikerne opretter en ny betaversion. Du kan få adgang til og udforske de topmoderne Adobe Muse-funktioner, og hvis du har kommentarer eller forslag, kan du give Adobe Muse-teamet besked. så de kan forbedre den næste version.

Arbejde med Adobe Muse-betasoftwaren

Følg disse trin for at gå i gang med at bruge Adobe Muse-betasoftwaren med det samme:

1. Start Adobe Muse.

2. Vælg Hjælp > Hjælp med at forbedre Adobe Muse.

fig_01
    Vælg indstillingen Hjælp med at forbedre Adobe Muse i menuen Hjælp.

Der vises et vindue med to deltagelsesmuligheder:

• Deltag i Adobe Muse-betaprogrammet
    • Deltag i Adobes produktforbedringsprogram

Du kan vælge den ene af eller begge disse indstillinger.

fig_02
    Marker afkrydsningsfelterne ud for de indstillinger, du vil aktivere.

Hvis du aktiverer indstillingen Deltag i Adobe Muse-betaprogrammet, får du automatisk adgang til betaversionen af softwaren. Betasoftwaren erstatter din nuværende versionsinstallation af Adobe Muse, så du straks kan begynde at arbejde med de sidste nye funktioner.

Når der frigives nye betaversioner af Adobe Muse, vises automatisk besked, ligesom du i Adobe Muse-arbejdsrummet får besked om, at den aktuelle version er opdateret.

Hvis du aktiverer den anden indstilling, Deltag i Adobes produktforbedringsprogram, sender softwaren jævnligt anonyme datarapporter tilbage til Adobe Muse-teknikerne, så de kan lære mere om, hvordan designere benytter Adobe Muse til at oprette websites. Disse oplysninger hjælper dem med at foretage gode beslutninger om, hvordan Adobe Muse skal forbedres.

3. Marker de ønskede afkrydsningsfelter, og klik derefter på OK.

Det er alt, der skal til for at deltage i og komme til at bruge Adobe Muse-betasoftware.

Bemærk:

Du kan ikke køre både Adobe Muse-betasoftware og Adobe Muse-versionssoftware samtidig. Betasoftware indeholder nye funktioner, der måske ikke fungerer korrekt, når produktet videreudvikles. Du kan altid rulle tilbage til den aktuelle version af Adobe Muse-softwaren, når du arbejder på et kundeprojekt eller har en deadline. Du skal også vide, at de filer, du opretter i betaversionen af softwaren, måske ikke er kompatible med udgivelsesversionen. I visse tilfælde kan det være, at de funktioner, du tilføjer på sider i Adobe Muse-betasoftwaren, ikke fungerer, når de udgives.

Tilbagerulning af software til den aktuelle udgivelsesversion (ikke beta) af Adobe Muse

Du kan altid vælge at afbryde din deltagelse i Adobe Muse-betaprogrammerne.

1. Vælg Hjælp > Hjælp med at forbedre Adobe Muse.

2. Fravælg den eller de ønskede afkrydsningsfelter i dialogboksen Hjælp med at forbedre Adobe Muse, og klik derefter på OK.

Der vises en advarsel, hvor du bliver bedt om at afslutte og derefter genstarte Adobe Muse.

3. Næste gang du starter Adobe Muse, vises en opdateringsmeddelelse, der beder dig om at installere den seneste udgivelsesversion af Adobe Muse-softwaren.

Indsendelse af feedback

Når du arbejder med Adobe Muse-betasoftwaren, vil du opdage nye funktioner, der måske kun er delvist færdige. Der kan være områder, som kan forbedres eller medfører fejl. Og når du designer websites, vil du måske kunne forestille dig nye funktioner, som ville gøre Adobe Muse mere effektiv og brugervenlig. Adobe Muse-teamet vil meget gerne have dine kommentarer, spørgsmål og forslag til funktioner, så de kan kortlægge målsætninger for teknikerne.

Adobe Muse udvikler sig konstant. Hvis du har fået grund til at give feedback under arbejdet med Adobe Muse-betasoftwaren, som du gerne vil dele med andre, skal du følge disse trin:

1. Brug en browser til at besøge Adobe Muse Private Beta-programmet.

2. Klik på "Yes, Participate", og log på med dit Adobe-id. Kom med en idé til en ny eller forbedret funktion, rapporter en fejl eller stil et spørgsmål om et problem, du er stødt på.

3. Læg dine oplysninger i forummet Adobe Muse Public Beta, herunder dit websites URL og en beskrivelse af problemet eller forslaget (hvis relevant).

Denne feedback sætter Adobe Muse-teamet i stand til at evaluere dit website og finde ud af, hvordan de kan forbedre Adobe Muse, så det bliver mere brugervenligt, og samtidig udbyde flere nyttige funktioner, du kan bruge til at oprette design.