Her kan du læse, hvordan du opretter forbindelse til Photoshop CC fra Photoshop Express.

Bemærk:

Denne funktion er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig for iOS-brugere.

Aktivering af fjernforbindelse i Photoshop CC

Sådan opretter du forbindelse til Photoshop CC i Photoshop Express:

1. Start Adobe Photoshop CC på din Windows- eller Mac-computer.

2. Vælg Rediger > Fjernforbindelser.

3. Vælg Aktivér fjernforbindelser.

4. Opret en adgangskode, og klik på OK.

kvlr_1

Bemærk:

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Photoshop CC:

• Sørg for, at computeren med Photoshop CC og mobilenheden er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
    • Kontrollér, at din version af Photoshop CC er version 16.0 eller nyere. Sådan kontrollerer du det:

1. Start Photoshop CC.

2. Vælg Photoshop > Om Photoshop (Mac) eller Hjælp > Om Photoshop (Windows).

3. Du kan opdatere til den nyeste version ved at vælge Hjælp > Opdateringer i Photoshop CC.

4. Genstart Photoshop Express-appen, og tryk på ikonet for Photoshop-effekter i panelet forneden for at oprette forbindelse igen.

• Sørg for, at Fjernforbindelse er aktiveret i Photoshop CC.

Oprettelse af forbindelse til Photoshop CC fra Photoshop Express

1. Sørg for, at computeren med Photoshop CC og mobilenheden er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.

2. Åbn Photoshop Express, og klik på ikonet for Photoshop-effekter  i panelet forneden.

3. Tryk på den effekt, du vil anvende. Photoshop Express vil derefter søge efter tilgængelige servere.

Image1
    Vælg den ønskede effekt fra panelet forneden.
    Image2
    Appen søger efter tilgængelige servere.

4. Vælg den server (navn på tjeneste), der vises på det næste skærmbillede med instruktioner.

IMage3
  5. Angiv den adgangskode, som du oprettede i Photoshop CC. Nu er du klar til at bruge Photoshop-effekter. Den valgte effekt anvendes derefter på fotoet.

Image4
    Angiv adgangskoden. Du kan også vælge Gem adgangskode, så du kan oprette forbindelse automatisk og uden at skulle skrive adgangskoden, hver gang du bruger funktionen.
    Image5
    Vælg den ønskede effekt til dit foto, og se ændringen med det samme.

Bemærk:

Du kan deaktivere den automatiske forbindelse i Photoshop Express ved at vælge, at adgangskoden ikke længere skal gemmes.
    Hvis du allerede har angivet, at forbindelsen skal oprettes automatisk, skal du vælge App-indstillinger > Indstillinger > Nulstil Photoshop CC-forbindelser og klikke på Ja.

Angiv adgangskoden

Image4

Du kan deaktivere den automatiske forbindelse i Photoshop Express ved at vælge, at adgangskoden ikke længere skal gemmes.
Hvis du allerede har angivet, at forbindelsen skal oprettes automatisk, skal du vælge App-indstillinger > Indstillinger > Nulstil Photoshop CC-forbindelser og klikke på Ja.

Har du problemer med at anvende Photoshop-effekter?

Problem: Photoshop CC, der kører på en Windows- eller Mac-computer, kan ikke registreres

Løsning

• Sørg for, at computeren med Photoshop CC og mobilenheden er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  • Kontrollér, at din version af Photoshop CC er version 16.0 eller nyere. Sådan gør du:
  1. Start Photoshop CC på Windows- eller Mac-computeren.

2. Vælg Photoshop > Om Photoshop (Mac) eller Hjælp > Om Photoshop (Windows).

3. Hvis din version er ældre end 14.0, skal du opdatere til den nyeste version. Det gør du ved at vælge Hjælp > Opdateringer i Photoshop CC.

Kontrollér, at Fjernforbindelse er aktiveret i Photoshop CC. Sådan gør du:

1. Vælg Rediger i Photoshop CC.

2. Vælg Fjernforbindelser.

3. Vælg Aktivér fjernforbindelser.

4. Tilføj et servicenavn og en adgangskode.

5. Klik på OK, og genstart Photoshop.

Problem: Der kan ikke oprettes forbindelse til Photoshop CC, der kører på en Windows- eller Mac-computer

Løsning

• Sørg for, at computeren med Photoshop CC og mobilenheden er tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.
  • Genstart Photoshop Express, og tryk på ikonet for forbindelse til Photoshop for at oprette forbindelse igen.
  • Genstart Photoshop CC, og opret forbindelse igen.
  • Sørg for, at Photoshop CC ikke blokeres af din firewall.
  • Nulstil forbindelsesindstillingen i Photoshop Express. Det kan du gøre ved at vælge App-indstillinger > Indstillinger > Nulstil Photoshop CC-forbindelser > Ja. Genopret derefter forbindelse til Photoshop CC.

Problem: Du får at vide, at "billedet ikke længere er åbent i Photoshop CC".

Løsning

• Åbn billedet igen, og prøv en gang til.
  • Åbn billedet igen i Photoshop Express, og tryk på ikonet Opret forbindelse til Photoshop.

Problem: Photoshop-effekter kan ikke anvendes

Løsning

• Kontrollér, om der er en åben dialogboks, f.eks. en værktøjsmenu eller en kontekstafhængig menu, eller om der er et aktivt værktøj åbent i Photoshop CC. I så fald skal du lukke den pågældende dialogboks og anvende effekten igen i Photoshop Express.