Panelet Forhåndsvisning af enhed kan ikke synkroniseres via WiFi

Hos nogle kunder, der har opdateret til Photoshop 16.0.1, vises panelet Forhåndsvisning af enhed muligvis med en meddelelse om, at det er offline og ikke kan synkroniseres med en enhed via WiFi.

Panelet Forhåndsvisning af enhed i Photoshop

Løsning

Hvis du vil rette denne fejl, skal du afinstallere Photoshop via Creative Cloud-programmet og derefter geninstallere det.

Klik på tandjhulsikonet (Indstillinger) ud for Photoshop CC 2015, og vælg Afinstaller.

Du kan få flere oplysninger om afinstallation i følgende dokument: Afinstaller eller fjern Creative Cloud-apps