Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Herunder ser du forskellene på abonnementerne:

Funktion Creative Cloud Photography Plan Photoshop-abonnement på et enkelt program
Photoshop CC Inkluderet + fremtidige opdateringer
Inkluderet + fremtidige opdateringer
Lightroom CC Inkluderet + fremtidige opdateringer Ikke inkluderet
Lightroom Classic CC Inkluderet + fremtidige opdateringer Ikke inkluderet
Lightroom Mobile* Inkluderet Ikke inkluderet
Creative Cloud-onlinelagerplads 20 GB 100 GB
Adobe Portfolio Inkluderet Inkluderet
Adobe Fonts Inkluderet Inkluderet
Creative Cloud Market** Ikke inkluderet Inkluderet
Adobe Bridge CC Inkluderet Inkluderet

* Brugen af Lightroom Mobile bliver ikke modregnet din Creative Cloud-onlinelagerplads. Du kan synkronisere lige så mange filer med Lightroom Mobile, som den bærbare enhed kan administrere. Du finder flere oplysninger om Creative Cloud-onlinelagerplads under Visning, synkronisering og administration af ressourcer.

** Creative Cloud Market er en ekstra funktion, der er blevet føjet til nogle betalingsabonnementer på Creative Cloud, og er ikke en del af Photography Program-kundernes rettigheder. Nogle Creative Cloud-tjenester, såsom Creative Cloud Market og Typekit, fås kun med et abonnement på Enkelt app eller Alle apps. Hvis du vil downloade og bruge indhold fra Creative Cloud Market, skal du opgradere til et Creative Cloud-abonnement på Enkelt app eller Alle apps.

*** På Photoshop World West i september 2013 præsenterede Adobe Photoshop Photography Program (PPP), som var et særligt introduktionstilbud baseret på kundernes anmodning om en Creative Cloud-pakke, der var designet specielt til fotografer. Programmet var som udgangspunkt midlertidigt og kunne til at starte med kun fås som en opgradering til de personer, der allerede havde tidligere versioner af Photoshop eller Creative Suite. Da programmet var meget populært, udvidede vi det, så alle kunne få abonnement på det – selv nye Adobe-kunder.

Selvom tilbuddet var populært, som det var, ønskede vi at udvikle et permanent tilbud. Med 2014-versionen af Creative Cloud præsenterede vi Creative Cloud Photography Plan (CCPP), som erstattede Photoshop Photography Program.

Prisen er den samme, men de første brugere kan nyde godt af yderligere goder.Photoshop Photography Plan er en specialiseret version af et abonnement på et enkelt Creative Cloud-program. Creative Cloud Photography Plan er en udvidelse af en gratis Creative Cloud-konto. Dem, der har abonnement på Photoshop Photography Program, vil fortsat have adgang til alt det, der følger med abonnementet.