Fejl 21 eller DW021 under installering af Photoshop

Når du forsøger at installere Photoshop CC 2015 i Windows, får du Fejl 21 eller FEJL: DW021 i installeringslogge.

Løsning

1. Kør Creative Cloud-afinstallationsprogrammet for pc

2. Omdøb følgende mappe:

C:\Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe\OOBE\PDApp

til

C:\Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe\OOBE\PDApp_old

3. Installer den nyeste udgave af skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online