Fejl "En eller flere filer ... mangler" ved opstart af Photoshop

Når Adobe Photoshop CS6 startes, vises fejlen "En eller flere filer, som er nødvendige for at køre Photoshop, mangler i mappen Adobe Application Support".

Løsning

Du skal afinstallere Photoshop CS6 med afinstallationsprogrammet i mappen Programmer/Adobe Photoshop CS6. Installer herefter Photoshop CS6 igen.

Yderligere oplysninger

Fejlen kan opstå, når ét af følgende er sandt:

• Du har afinstalleret en tidligere version af Photoshop efter at have installeret Photoshop CS6.
  • Du har afinstalleret en version af Photoshop uden at bruge afinstallationsprogrammet.
  • Du har renset computeren ved manuelt at slette filer og er kommet til at slette en af de filer, der er nødvendige for at køre Photoshop.